Medcezir 19.Bölüm Yorumları

Hale kafayı yedi Mira'ma kaza yaptıracak haydi hayırlısı. :(

Yaman Mira'sını kurtarır. :oley: Hale cadısına bak sen çok korktum ya. :(

Olay mı yok 🙂
Yeminle çok heyecanlı bir sahneydi. Acı hayatın sezon finali aklıma geldi 🙂

ikoncan ile Tapatalk'tan gönderildi.
Acı Hayat benim de aklıma geldi ama Allah'tan Mira'nın sonu Nermin gibi olmadı.. Aksiyon sadece sondaydı ya benim hoşuma gitmiyor aksiyonun sadece sonda olması. Ama o sahne bölümü kurtardı diyebiliriz. :)

Yaman ile Mira çok tatlı sarılıyorlar. :) Ve bölüm biter. :)

Bu bölüm asiri derecede durgun gecti, begenmedim senaryoyu. Son araba sahnesi olmasa heyecan sifir yani.

Yaman durmadan is mi degistiriyor hergün farkli bir is yerinde mi calisiyor anlamadim gitti.

Orkun'dan bekledigimiz kavgaci hamle (daha) gelmedi.

Aylin-Mithat iliskisine oha diyorum yani yuh. :D

Yaman-Mira anlasilan sonunda yine barisacak. E barisacaksa o zaman bu kavgaci durum cok fazla uzadi, kabak tadi vermeye basladi. Sonunda sarilmalari iyiye isaret gibi. Daga falan cikilacaksa iyi olabilir.

Yaman'in annesi bosanacakmis ama bu is öyle bitmez gibime geliyor.

Ender projeyi kurtardi helal olsun. Sedef-Faruk iyice birlikte gözükmeye basladilar, Asim Bey'in isine geliyor.

Mert-Eylül cok süper ya :D "görmedigin birsey gösterecegim" sahnelerinde koptum :F

Gelecek haftayi bekliyoruz lakin senaryo iyice durgunlasti, begenmiyorum böyle olunca. Nerede o 1-9. Bölümler.

Bu arada sormayi unuttum Orkun'u birisi mi seslendiriyor? Sesi bu bölüm cok güzeldi gibime geldi. Hele Yaman ile konusurken karizmaydi diyebilirim :D

Son iki bölüm Orkun üzerineydi.Artik Yaman ve Mirayi görmek istiyoruz.:)

Diziyi son sahne kurtardı diyebilirim. Orkun diziye yaramıyor. Zaten anlıklarda da düşüş söz kunusuydu.

Bu bölüm asiri derecede durgun gecti, begenmedim senaryoyu. Son araba sahnesi olmasa heyecan sifir yani.

Yaman durmadan is mi degistiriyor hergün farkli bir is yerinde mi calisiyor anlamadim gitti.

Orkun'dan bekledigimiz kavgaci hamle (daha) gelmedi.

Aylin-Mithat iliskisine oha diyorum yani yuh. :D

Yaman-Mira anlasilan sonunda yine barisacak. E barisacaksa o zaman bu kavgaci durum cok fazla uzadi, kabak tadi vermeye basladi. Sonunda sarilmalari iyiye isaret gibi. Daga falan cikilacaksa iyi olabilir.

Yaman'in annesi bosanacakmis ama bu is öyle bitmez gibime geliyor.

Ender projeyi kurtardi helal olsun. Sedef-Faruk iyice birlikte gözükmeye basladilar, Asim Bey'in isine geliyor.

Mert-Eylül cok süper ya :D "görmedigin birsey gösterecegim" sahnelerinde koptum :F

Gelecek haftayi bekliyoruz lakin senaryo iyice durgunlasti, begenmiyorum böyle olunca. Nerede o 1-9. Bölümler.

Bu arada sormayi unuttum Orkun'u birisi mi seslendiriyor? Sesi bu bölüm cok güzeldi gibime geldi. Hele Yaman ile konusurken karizmaydi diyebilirim :D

Kendi sesi diye biliyorum keratanın. :D

Yaman Kütüklük noktasında haddini baya aştı.Zorlama ne demek looooo.:bağır::T:KÜtüphane'de ki olayda cabası.:bağır:Bu Yaman çok sinirlendiriyor.:T:
Ender ile Sedef sahnesi iyiydi.Ender sinir bozucuydu.Sude'nin ağzına pay vermek.:(Ender gözümden düştü.

Ayşe baya hırslı olaylar yaratacak gibi ama ağırdan alıyor.
Birde aldatıyormuş Mithat.😱Birde baya yakınmış aldatan kadınla.Ece Yörenç'e entrika dee tamam ya.:F

Nalbura uğramam gerekiyor yalanı ne yaaa.:F
Bu Mira'da çok ağırdan hareket edior.Geçmiş eline koz kullan işte.:(Beren'im nasıl ayaklandı.:ZSude'ye ayıp etti.
Hale'nin sonu geldi.:ZBir daha Orkun ile olmazlar.:F

Sonu güzel gitti.Hale'nin çıldırması ve gerçeği öğrenmesi güzeldi.Beğendim o sahneyi ama çok uzatmışlar.Ve daha anlamlı replikler olaydı daha hoş olurdu.:D

Bölüm genel olarak noramldi.Başları zaten bomboştu sonu güzeldi.
En sevdiğim Karakter açık ara beren'di bu bölüm.:D

Bugün netten Yalan Dünyayı izledim. Medceziri yarına bırakıyorum. İzledikten sonra yorum yaparım. :)

Kısa özet geçerek izledim malesef sınavlar yüzünden.

Bölüm fena değildi. Ama yine durgundu yine durgundu. Son sahnesi çok heyecanlı oldu ama.

Yine bir yasak aşk ortaya çıktı. :D Bu sene de ne yasak aşklar yaptı buralar. :D

Enderin şirketti zaferi beni keyiflendirdi, kurabiye olayı iyiydi. Diziyi heyecan olmasa bile sıcak tutan içindeki komik sahneler.

Mertin halleri çok iyi. :D Mert`i bazen kendime benzetiyorum. Aynı benim gibi. Keskin fikirli. Herkese yakın olamıyor. Hayatını belli düzeyde tutmuş. En yakın arkadaş olarak bile kendine sadece 1 kişiyi seçiyor.

Mira ile Yaman sahneleri iyiydi.

Genel olarak fena bir bölüm değildi yine. :)