Medcezir 19. Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mira kaza yapıyor. Çirkin Hale nolcak? :T: Yaman'la Mira'nın arası iyiydi niye kötü oldular yine? :T:

Ama hareketli bölümler bizi bekliyor artık. :) Orkun eski Orkun değil çünkü. Yaman'a karşı iyice hırslandı..

Medcezir artık gerçekten başlıyor! Entrika tavan yapacak. Orkun eskisinden daha fazla gözükecek ve adeta Orkunç olacak. Entrika sadece bununla da sınırlı değil. Hale, Mira'ya olan kinini gösterecek ve yine masum pozları verecek. Yaman ile Mira bir yandan yaklaşırken, bir yandan da uzaklaşıyor. Dizi tam da isminin hakkını veriyor. Gelgitler çok yaşanıyor yani. :)

Mira kaza yapıyor. Çirkin Hale nolcak? :T: Yaman'la Mira'nın arası iyiydi niye kötü oldular yine? :T:

Ama hareketli bölümler bizi bekliyor artık. :) Orkun eski Orkun değil çünkü. Yaman'a karşı iyice hırslandı..

Mira kaza yapmıyor, Hale yapacak. Hale yine masum ayağına yatacak burada. En azından arabasına ve çevreye zarar verecek. Entrika girdiğine göre diziye, bunu bilerek yapacak ve Mira'ya zarar vermeye çalışacak. :)

Mira kaza yapmıyor, Hale yapacak. Hale yine masum ayağına yatacak burada. En azından arabasına ve çevreye zarar verecek. Entrika girdiğine göre diziye, bunu bilerek yapacak ve Mira'ya zarar vermeye çalışacak. :)
Gördüm Hale'nin yaptığını. Hale yüzünden kazada yaralanacak desem daha doğru olurmuş. :) Sırf Mira'ya zarar vermek için kendi canını da riske atıyor. Psikopat kız. :T:

Gördüm Hale'nin yaptığını. Hale yüzünden kazada yaralanacak desem daha doğru olurmuş. :) Sırf Mira'ya zarar vermek için kendi canını da riske atıyor. Psikopat kız. :T:

O da olur tabi, Mira'ya zarar vermeye çalışıyor ve bu zaten belli. Nasıl bir zarar verecek, göreceğiz. :)

Mira nın hastalığı ortada üzülmemesi gerekiyor ama üzülmediği bölüm yok:bilmem:
Bu bölüm oranlarını arttıracak gibi🙂Zmedcezir:Zmedcezir:Zmedcezir:Zmedcezir:Zmedcezir:Z)

Mert'in olduğu her fragman güzel...

Bugüne kadar hiç görmediği ne göstercek acaba? :)

Son düzenleme:
Fragmanlardan biri mutlaka eğlenceli oluyor. Mert ile Eylül'ün sahnesi çok eğlenceli olmuş. Bu sahne ile Yaman ile Mira'nın arasının yeniden düzeleceğini de söyleyebiliriz. En azından bir adım gibi düşünebiliriz bunu. Bakalım neler olacak. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,256
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs