Evet doğru o babası çok kötü kovdu o yüzden üzüldüm ama iyi de yaptıAyşe için niye üzülüyorsun etme bulma dünyası.
Evet doğru o babası çok kötü kovdu o yüzden üzüldüm ama iyi de yaptıAyşe için niye üzülüyorsun etme bulma dünyası.
Orkun ne yavşak bişey lan sanamı kaldı atlayıp Mira'yı kurtarmak.Orkunç hemen atladı havuza 🙂
PIRANHA BUSINESS TAB 7" cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hasan doğrusunu söyledi elalemin uçkuru bizemi düştü dedi,Yaman'da kalkmış bunlara yardım ediyor.Evet doğru o babası çok kötü kovdu o yüzden üzüldüm ama iyi de yaptıhavuz sahnesini izledin mi?
Sülük hemen fırsat buldu mu yapışıyor Mira'ya.Orkun ne yavşak bişey lan sanamı kaldı atlayıp Mira'yı kurtarmak.
Mira farkıBiz suyun dibine öyle oturmaya çalışsak olmaz
Hem havuzun içinde ağlamak nasıl bir beceridir..
Star TV'de ekranlara gelen Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya'nın başrolde yer aldığı Medcezir'in yeni bölümü hakkındaki yorumlarınızı bu konu hakkında dile getirebilirsiniz.
Medcezir'in 17. Bölümü bu akşam 20.00'de Star TV'de!
En son Tatar Ramazan'da oynuyordu Bülent Düzgünoğlu resmen hayal kırıklığı.Yamanın babası hiç düşündüğüm gibi çıkmadı.
Ben zayıf ama güçlü bir adam bekliyordum. Pek o havayı sezmedim bu adamda. Korkulacak bir adam değil. Yanağını al mıncıkla.En son Tatar Ramazan'da oynuyordu Bülent Düzgünoğlu resmen hayal kırıklığı.
15 yıldır şişe açıyorum son sahnedeki gibi böyle kapak görmedim.Ortalığı germeye gerek yok.
Bölüm yine her zamanki gibi güzeldi. Kilit noktalar; havuz sahnesi, yaman'ın babasını öğrendiği sahne, havalandırma sahnesi ve son sahne 🙂
PIRANHA BUSINESS TAB 7" cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İzledim o sahneyi güzeldi15 yıldır şişe açıyorum son sahnedeki gibi böyle kapak görmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?