Medcezir 17. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Orkunç hemen atladı havuza 🙂

PIRANHA BUSINESS TAB 7" cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orkun ne yavşak bişey lan sanamı kaldı atlayıp Mira'yı kurtarmak.

Evet doğru o babası çok kötü kovdu o yüzden üzüldüm ama iyi de yaptı :) havuz sahnesini izledin mi? :A
Hasan doğrusunu söyledi elalemin uçkuru bizemi düştü dedi,Yaman'da kalkmış bunlara yardım ediyor.

Biz suyun dibine öyle oturmaya çalışsak olmaz
Hem havuzun içinde ağlamak nasıl bir beceridir..

Yaman'ın babasının yaşadığını öğrenmesi, kendisinde neleri değiştirecek bakalım. İnatla peşinden mi gidecek, yoksa yoluna mı devam edecek, işte bu tam bir muamma. Yaman, geçmişini silmesi lazım. :)

Orkun'un yeminle yatacak yeri yok. İşi gücü yok Yaman'la uğraşıyor melun. Mira'dan "acı çekiyorum" cevabını alınca iyi bozuldu. Eylül'ün Eda'ya "biz Mert'le çıkmıyoruz" demesi yakışmadı. Kenan'la Giray karşılaştılar. Koçum Kenan iyi kafa attı. :Z Mira'nın havuz sahneleri çok güzeldi yerim. :bhr: Hasan'ın paralarını çalmış Turan. Helal. :D Yaman babasının yaşadığını öğrendi. Bakalım ne yapacak? :)

Kısacası bölüm süper ilerliyor olay çok. Bu bölümü çok beğendim.

Ha ayrıca bu Asım'ın sekreteri ne ayak öyle patronunu dinliyor? Cd'yi Sude'ye mi verir acep?(b)

Sekreter Cd'yi Erdal'a verdi? 😱 O da Ender'e verir herhalde?

Son düzenleme:
Çok düşük tempolu ilerliyor bu bölüm, beğenemedim pek :(

mert kelebeğini nasıl seviyo ya adam işte adam.

Yaman çok haklisin kardoo

Bölümün en güzel sahneleri :love1:

Eylül Tuğçeye ağır konuştu

Son düzenleme:
afbcdn_sphotos_f_a-akamaihd-net_hphotos_ak_prn1_1234729_519773118100227_2031340869_n-jpg.14940

Star TV'de ekranlara gelen Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya'nın başrolde yer aldığı Medcezir'in yeni bölümü hakkındaki yorumlarınızı bu konu hakkında dile getirebilirsiniz.

Medcezir'in 17. Bölümü bu akşam 20.00'de Star TV'de!​

hata bulunca ben kötü oluyorum bulupta söylemesem kendimi kötü hissediyorum :))

aşağıdaki sözde fazlalıklar ve eksiklikler var @Arslan Bey

(Medcezir'in yeni bölümü hakkındaki yorumlarınızı bu konu hakkında dile getirebilirsiniz??)

Adamsın Yaman! Nasıl rezil etti Orkunç'u. Rahatladım valla. :Z

Ortalığı germeye gerek yok.
Bölüm yine her zamanki gibi güzeldi. Kilit noktalar; havuz sahnesi, yaman'ın babasını öğrendiği sahne, havalandırma sahnesi ve son sahne 🙂

Ortalığı germeye gerek yok.
Bölüm yine her zamanki gibi güzeldi. Kilit noktalar; havuz sahnesi, yaman'ın babasını öğrendiği sahne, havalandırma sahnesi ve son sahne 🙂

15 yıldır şişe açıyorum son sahnedeki gibi böyle kapak görmedim.:)