Medcezir 16.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yine biraz durgun bir bölümdü ama geçen haftalara göre çok daha iyiydi. Sonlarda tempo kazandı. Bölümü genel olarak beğendim. :)

Yaman son 2 yıla kötü girmiş yazık ya. İlkinde Leyla tarafından aldatıldığını öğrenmiş. İkincisinde de malum Mira kırdı Yaman'ı. :T:

Mira pişman oldu yaptığından tabii. Leyla ile skype'tan konuşmaları çok iyiydi. :F Bu Leyla da az cadı değil ha.

Mira hem suçlu hem de üste çıkmaya çalışıyor. Yaman'dan bir özür dilemedi. :bağır:

Faruk Ender'in kardeşiyle evlenecek sanırım hadi hayırlısı.

Şu Orkunç son zamanlarda az görünmesine rağmen yine yaptı yapacağını. Yaman'ı şikayet etmiş. Bir de Yaman'a rol kesiyor Allah'ım ya. Yaman dövecek diye çok korktum. İyi ki yapmadı öyle bir şey.

Bölümün sonu da kötü bitti. Yaman'ın peşinde polisler. Yine başı belaya girecek. :(

Eveeeeeeeeet... gelelim bölüm yorumumuza :A

Genel olarak cok begendim bölümü. Yani durgun du ama o durgunluk cok hissedilmedi alttan alttan yine heyecan vardi.

Önemli dipnotlardan baslayalim;

Asim Sekip Kaya Sedef'in Faruk ile evlenmesini istiyor kizi bunu istedigi icin. Cok yanlis birsey olur eger evlenirlerse. Faruk-Mira iliskisi zedelenir hazir güven tazelenmisken kötü olur.

Orkun yine rahat durmamis naylon herif en gicik karakterler arasinda ön siralarda hala. Yaman'in bir hatasinda okuldan atilacak ve bunun icin elinden geleni yapacak diyecektim ki Yaman yapti yapacagini. Yine tuzaga düstü Leyla naylonu yüzünden hep. Okuldan atilacagi artik kesin gibi diyebiliriz. Ama Yaman'in gercekten söyle icimizin yaglari eriyinceye kadar Orkun'u dövmesini istiyorum tek yumruk yetmiyor artik. Icimde o kadar büyük bir öfke var bu Orkun naylonuna karsi.

100 bin TL olayinin ortaya cikmasi iyi oldu. Yaman-Selim arasi düzeldi.

Yaman'in babasinin izi yavas yavas ortaya cikiyor ama hala hareket getirecek birseyler olmadi. Artik olmali diyorum. Bakilsin yani :D

Eylül-Mert'e deginelim. Eylül yilbasi gecesi yine muhtesem güzelligi ile dizinin önde gelen güzellerinden oldugunu bir kez daha kanitladi. Kelebegim benim :D

Mira'nin Skype olayini yapmasi gercekten kötü oldu ama Yaman agzinin payini verdi. Ama yumusayacak gibi bir haller var. Bence böyle cok daha iyi. Cok sevdim ben böyle. Hatta az sonra paylasacagim fotograftaki sahnede icimin yaglari eridi. Mira'nin aci cekmesi bana mutluluk verdi diyebilirim. Oh olsun. Yaman Tozludere lafini cuk oturttu süper oldu enfes muhtesem oldu. :D

Neyse aklimda bu kadar kaldi. Iste o icimizin yaglarinin eridigi sahne :D

641ee386e2506f9dc6375cea28e50065.jpg

Yine biraz durgun bir bölümdü ama geçen haftalara göre çok daha iyiydi. Sonlarda tempo kazandı. Bölümü genel olarak beğendim. :)

Yaman son 2 yıla kötü girmiş yazık ya. İlkinde Leyla tarafından aldatıldığını öğrenmiş. İkincisinde de malum Mira kırdı Yaman'ı. :T:

Mira pişman oldu yaptığından tabii. Leyla ile skype'tan konuşmaları çok iyiydi. :F Bu Leyla da az cadı değil ha.

Mira hem suçlu hem de üste çıkmaya çalışıyor. Yaman'dan bir özür dilemedi. :bağır:

Faruk Ender'in kardeşiyle evlenecek sanırım hadi hayırlısı.

Şu Orkunç son zamanlarda az görünmesine rağmen yine yaptı yapacağını. Yaman'ı şikayet etmiş. Bir de Yaman'a rol kesiyor Allah'ım ya. Yaman dövecek diye çok korktum. İyi ki yapmadı öyle bir şey.

Bölümün sonu da kötü bitti. Yaman'ın peşinde polisler. Yine başı belaya girecek. :(

Aynen kendisi hala üste cikmaya calisiyor. Sinir ya su Mira :T:

Bu arada @Arslan Bey hala yorum yapmadi sanirim destan yazmaya gitti :D

@Yakamoz-Asi ve @Bully doğrusu ben bölüm öncesi yorumumu görmüşsünüzdür, o bile uzundu. Şimdi daha yapmadım, belki birazdan yaparım. Bu da uzun olur. Uzun yazıyorum da, yazdıklarım iyi mi, bilemiyorum. :D

Eveeeeeeeeet... gelelim bölüm yorumumuza :A

Genel olarak cok begendim bölümü. Yani durgun du ama o durgunluk cok hissedilmedi alttan alttan yine heyecan vardi.

Önemli dipnotlardan baslayalim;

Asim Sekip Kaya Sedef'in Faruk ile evlenmesini istiyor kizi bunu istedigi icin. Cok yanlis birsey olur eger evlenirlerse. Faruk-Mira iliskisi zedelenir hazir güven tazelenmisken kötü olur.

Orkun yine rahat durmamis naylon herif en gicik karakterler arasinda ön siralarda hala. Yaman'in bir hatasinda okuldan atilacak ve bunun icin elinden geleni yapacak diyecektim ki Yaman yapti yapacagini. Yine tuzaga düstü Leyla naylonu yüzünden hep. Okuldan atilacagi artik kesin gibi diyebiliriz. Ama Yaman'in gercekten söyle icimizin yaglari eriyinceye kadar Orkun'u dövmesini istiyorum tek yumruk yetmiyor artik. Icimde o kadar büyük bir öfke var bu Orkun naylonuna karsi.

100 bin TL olayinin ortaya cikmasi iyi oldu. Yaman-Selim arasi düzeldi.

Yaman'in babasinin izi yavas yavas ortaya cikiyor ama hala hareket getirecek birseyler olmadi. Artik olmali diyorum. Bakilsin yani :D

Eylül-Mert'e deginelim. Eylül yilbasi gecesi yine muhtesem güzelligi ile dizinin önde gelen güzellerinden oldugunu bir kez daha kanitladi. Kelebegim benim :D

Mira'nin Skype olayini yapmasi gercekten kötü oldu ama Yaman agzinin payini verdi. Ama yumusayacak gibi bir haller var. Bence böyle cok daha iyi. Cok sevdim ben böyle. Hatta az sonra paylasacagim fotograftaki sahnede icimin yaglari eridi. Mira'nin aci cekmesi bana mutluluk verdi diyebilirim. Oh olsun. Yaman Tozludere lafini cuk oturttu süper oldu enfes muhtesem oldu. :D

Neyse aklimda bu kadar kaldi. Iste o icimizin yaglarinin eridigi sahne :D

Ekli dosyayı görüntüle 27672

Ölüyorum Anlıyormusun kısmı Bihter'den alıntı.:(Ece kendini tekrarlıyor @xemrexxx

Bölüm çok boştu.Az sona doğru heyecan vardı ama onun dışında sevmedim.zaten ilk 3-4 bölümde ki hava yok zaten yine tutuklanma geçmişten bir şeyler çıkma çok mu sapıttı dizi.:(

Flashback sahneleriyle başladılar işe. Yaman ile Mira'nın eski sevgilileriyle geçen yılbaşına gidildi. Neredeyse hiç görmediğimiz için Yaman ile Leyla çifti çok yapmacık geldi. Flashback sahnesinde bir tarafta fakirler, bir tarafta zenginler. Bir tarafta mükemmel olmayan ama sıcak; bir tarafta mükemmel olan ama hem sıcak, hem de sıcak olmayan bir yılbaşı.

Günümüze geri dönülünce Yaman, yaşanan bu olaylar karşısında tamamen gururu incinmiştir ama az da olsa gururuna yenik düşecekti. Arada gururuna yenme aşamasına gelmişti ama onu yapmadı. Gururlu olma sahneleri gerçekten iyiydi. Mira bir anda söylediklerine pişman oldu ve hâlâ kıskançlığa devam etti. Mira'nın kıskançlık halleri.

Mert ile Eylül yine etrafa ışık saçtılar. Mert'in Yaman'a, Eylül'ün de Mira'ya desteği vardı. İki arkadaşın desteği, yeniden bağların birleşeceği anlamına da geliyor aslında. Yaman'ın rüyası, Mert'in "10 yıl uyudun" şakası da çok komikti. Yaman'ın gitara iyice alışması ve yılbaşı hediyesi olarakta gitar hediyesi alması da, ayrı bir iyi olaydı.

Her şey iyi de, son sahne çok kötüydü. Yaman yine yaptı yapacağını ve Ayşe ile Giray'a yardım etmeye kalktı. Yaman, Giray'ın abisi Kenan'a ters bir hareket yaptı ve yani bunu yapmaması lazım. Giray yüzünden başı derde girecek. Şu belli olan birşey ki; Yaman'ın karakola düşüşü, basına ya da herhangi bir şekilde duyulursa, okuldan atılabilir. Okulun yöneticileri de bunu üstüne basa basa söylediler ve bu olayın olması da tuz - biber ekti üstüne olayın. Orkun'un ikili oynaması ve Yaman'ın da bunu bilmesi de daha ayrı bir olay. Orkun şikayet etmemiş olsaydı eğer, işte o zaman biraz daha iyi olacaktı. Şimdi okulda işi biraz daha zor olacak.

Yaman her olay karşısında üstüne üstüne gitmeyi bırakmalı ve sadece kendi hayatını yaşamalı. Diğer türlü her takışta, takıyorlar. Yaman her ilerleyişte dersler alacaktır ve daha iyi bir konuma gelecektir. Mesela 2024'te Mert'İn dediği gibi şeyler olmayacak, belki de Yaman iyi bir patron olacak. Karakterin geleceğini o kadar göremeyebiliriz ama Yaman bu ilerleyişle görecektir bunları.