hayret bi şey
Emekli
Başka bir dizi olsa boğazına yapıştığı sahnede bitirirdi. Medcezir farkıYaman, Mira'yı kurtardı ve çok iyi sahneler çıktı. Mutlu son!
Başka bir dizi olsa boğazına yapıştığı sahnede bitirirdi. Medcezir farkıYaman, Mira'yı kurtardı ve çok iyi sahneler çıktı. Mutlu son!
Başka bir dizi olsa boğazına yapıştığı sahnede bitirirdi. Medcezir farkı![]()
özür dilerimNiye söyledinBurada daha bölüm sonu verilmedi
aynen çok haklısınHerşey tamam da, birşeyi es geçiyoruz. Neyi mi? Tan'ı canladıran Saim Karakale'nin oyunculuğunu. Gerçekten çok başarılı bir oyunculuk sergiledi, özellikle bu bölümde. Duygusal anları olsun, sinirli anları olsun, çok başarılıydı. Rolüne inandırıcılığı da yüksek. Yani birçoğumuz karakterden nefret bile ettik. Oyuncunun inandırıcılığı yüksek çünkü. Bu bölümün bu kadar iyi olmasının ve hareketli olmasının sebeplerinden biri de budur yani.
Bu bölüm beğendim. Beğendim ama bir diziyede benzetmedim değil haniEğer Tan hastaneden kaçarsa işte o zaman tam o dizi derim
@dizi kolik anlamiştir az çok
![]()
Bir Ufuk Tan Altunkaya değil. @denizz19 @Fks14 @Forumdash @EveNHerşey tamam da, birşeyi es geçiyoruz. Neyi mi? Tan'ı canladıran Saim Karakale'nin oyunculuğunu. Gerçekten çok başarılı bir oyunculuk sergiledi, özellikle bu bölümde. Duygusal anları olsun, sinirli anları olsun, çok başarılıydı. Rolüne inandırıcılığı da yüksek. Yani birçoğumuz karakterden nefret bile ettik. Oyuncunun inandırıcılığı yüksek çünkü. Bu bölümün bu kadar iyi olmasının ve hareketli olmasının sebeplerinden biri de budur yani.
Sende benzettin dimi
Umarım öyle bir şey gerçekleşmez. Benim de aklıma gelmedi değil. Ama senaristler pek güven vermiyor. Melek Gençoğlu neyse de Ece Yörenç gördüğünü kapan cinsten. AFK gibi efsane bir diziden alıntı yapa yapa o kısmı yaparsa şaşmam ki Tan ile Halil'in benzetildiği bir gündem de bunun olabilitesi çok düşük de değil hanny. 🙁
Bir Ufuk Tan Altunkaya değil. @denizz19 @Fks14 @Forumdash @EveN![]()
![]()
Hem de nasıl. Ece Yörenç'e tek başına dizi emanet edersen böyle olur.Sende benzettin dimiEvet Tan karakteriğini oynayan biraz sönük kalmişti
Etkilenmedim ben yani
AFK'deki gibi şişe eritme filan olsaydı keşke
Şişe olmasada mum
![]()