Medcezir 12. Bölüm Yorumları

Mutlu sonları çok severim :Z ama Tan yine bir şeyler yapacaktır orda kalmaz :kizgin:

Bu bölüm beğendim. Beğendim ama bir diziyede benzetmedim değil hani :A Eğer Tan hastaneden kaçarsa işte o zaman tam o dizi derim:A @dizi kolik anlamiştir az çok:F

Şimdi tam bir final sahnesi oldu. Yaman ile Mira'nın öpüşme sahnesi ile bitti dizi. İyi bir bölümdü. :)

ay yapım buhafta bizi öpücüğe bağladı,önce mahir ve feride buakşam da yaman ve mira bol reytingler.

Herşey tamam da, birşeyi es geçiyoruz. Neyi mi? Tan'ı canladıran Saim Karakale'nin oyunculuğunu. Gerçekten çok başarılı bir oyunculuk sergiledi, özellikle bu bölümde. Duygusal anları olsun, sinirli anları olsun, çok başarılıydı. Rolüne inandırıcılığı da yüksek. Yani birçoğumuz karakterden nefret bile ettik. Oyuncunun inandırıcılığı yüksek çünkü. Bu bölümün bu kadar iyi olmasının ve hareketli olmasının sebeplerinden biri de budur yani.

Herşey tamam da, birşeyi es geçiyoruz. Neyi mi? Tan'ı canladıran Saim Karakale'nin oyunculuğunu. Gerçekten çok başarılı bir oyunculuk sergiledi, özellikle bu bölümde. Duygusal anları olsun, sinirli anları olsun, çok başarılıydı. Rolüne inandırıcılığı da yüksek. Yani birçoğumuz karakterden nefret bile ettik. Oyuncunun inandırıcılığı yüksek çünkü. Bu bölümün bu kadar iyi olmasının ve hareketli olmasının sebeplerinden biri de budur yani.
aynen çok haklısın :)

Bu neydi bugün resmen film gibi bölüm izledik. Birde korku, heyecan.. valla süper bölümdü.

Bu bölüm beğendim. Beğendim ama bir diziyede benzetmedim değil hani :A Eğer Tan hastaneden kaçarsa işte o zaman tam o dizi derim:A @dizi kolik anlamiştir az çok:F
:F

Umarım öyle bir şey gerçekleşmez. Benim de aklıma gelmedi değil. Ama senaristler pek güven vermiyor. Melek Gençoğlu neyse de Ece Yörenç gördüğünü kapan cinsten. AFK gibi efsane bir diziden alıntı yapa yapa o kısmı yaparsa şaşmam ki Tan ile Halil'in benzetildiği bir gündem de bunun olabilitesi çok düşük de değil hanny. 🙁

Bir Ufuk Tan Altunkaya değil. @denizz19 @Fks14 @Forumdash @EveN :X :F

:F

Umarım öyle bir şey gerçekleşmez. Benim de aklıma gelmedi değil. Ama senaristler pek güven vermiyor. Melek Gençoğlu neyse de Ece Yörenç gördüğünü kapan cinsten. AFK gibi efsane bir diziden alıntı yapa yapa o kısmı yaparsa şaşmam ki Tan ile Halil'in benzetildiği bir gündem de bunun olabilitesi çok düşük de değil hanny. 🙁

Bir Ufuk Tan Altunkaya değil. @denizz19 @Fks14 @Forumdash @EveN :X :F
Sende benzettin dimi:X Evet Tan karakteriğini oynayan biraz sönük kalmişti :X Etkilenmedim ben yani:X AFK'deki gibi şişe eritme filan olsaydı keşke:X Şişe olmasada mum :F:F

Sende benzettin dimi:X Evet Tan karakteriğini oynayan biraz sönük kalmişti :X Etkilenmedim ben yani:X AFK'deki gibi şişe eritme filan olsaydı keşke:X Şişe olmasada mum :F:F
Hem de nasıl. Ece Yörenç'e tek başına dizi emanet edersen böyle olur. :X

Hatırlatma ya. Adam Testere'ye döndürmüştü diziyi o bölüm. :F

Tan karakterini oynayan oyuncuyu ben de çok yeterli bulmuyorum. Belki daha önce Ufuk Tan Altunkaya'yı görmesem daha iyi bulabilirdim ama bakışları felan gerçekçi gelmiyor. Biraz yapaylık var ama zamanla oturtur bea. :X

Acikcasi fragmanlari izledikten ve fotolari gördükten sonra böyle bir bölüm beklemiyordum. Hersey akici, baglantili ve heyecanli gecti. Bölüm cogunlukla Mira üzerine kuruldu. Baska sahneler cok azdi. Hasan cok iyi siyrildi isin icinden. Orkun hemen nasil Hale oldugunu anladi fotografi gönderenin onu cözemedim. Yaman'in annesi neler anlatti bilinmiyor tam, sadece Selim ve Ender 'dün geceyi ögrendik' dediler Yamana o kadar.
Ayrica Faruk son sahnelerde o masada neyi imzaladi, bosanma anlasmasini mi?
Mira ve Yaman uzaklasmislar sanki herkesin olmadigi bir yerdeydiler son sahne.

Tan kesin kacar ve daha bela olur gibime geliyor..

Sonunda Mira Tan şizofren psikopatının gerçek yüzünü gördü. O nasıl bir manyaklıktır öyle ya? :D Son sahneler fenaydı. Yoksa son yarım saatlik dilime kadar çok da iyi sayılmazdı. Tan belasını buldu ama bana geri dönecek gibi geliyor hadi bakalım. Mira kadar da saf bir kız görmedim hiç mi şüphelenmezsin Tan'ın hareketlerinden. Yaman reyiz kahramanlığını gösterdi yine. Son sahne de iyiydi. Gelsin öpüşme artsın reytingler. :Z Şunu da belirtmek lazım Ay Yapım çok iyi no - name oyuncular seçiyor. Tan'da ve Ender'in kardeşinde bunun örneğini gördük. Özellikle Tan'ı oynayan her kimse tebrik etmek lazım. Mira'yı rehin aldığı sahnelerde müthiş rol yaptı tebrik etmek lazım..