Medcezir 12. Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
1. Fragman

2. Fragman

6 Aralık'ta Star TV'de!​

İlk fragman o kadar da iyi değil. Yaşanacaklar son bölümde kendini belli etmişti. Bir başka fragman daha çıkar. Bu kez farklı şeyler olmalı diye düşünüyorum. :)

Hasan anlatmis sanirim herseyi yada en azindan birseyler söylemis ki Yaman sinirli bir sekilde evden cikiyor.
Selim'i arayan kisi kim acaba?
Yaman'in annesi birseyler anlatiyor babasi hakkinda ki Yaman üzülüyor ki bu bölümün son sahneside olabilir.

Mira'siz bir fragman iyi ve heyecanli olmus, begendim :D

Hasan anlatmis sanirim herseyi yada en azindan birseyler söylemis ki Yaman sinirli bir sekilde evden cikiyor.
Selim'i arayan kisi kim acaba?
Yaman'in annesi birseyler anlatiyor babasi hakkinda ki Yaman üzülüyor ki bu bölümün son sahneside olabilir.

Mira'siz bir fragman iyi ve heyecanli olmus, begendim :D

Yine başlıyorum yorumlamaya;
- Orkun'u çok fazla kötülemiştir. Belki kendisinin suçunu azaltacak şeyler söylemiştir.
- Yaman'ın annesi Nevin arıyor işte. En azından öyle gözüküyor.
- Yaman'ın annesi Nevin herşeyi anlatacak işte. Daha da tutamayacak kendisini.

Hemen hemen buna benzer şeyler olur.

Yine başlıyorum yorumlamaya;
- Orkun'u çok fazla kötülemiştir. Belki kendisinin suçunu azaltacak şeyler söylemiştir.
- Yaman'ın annesi Nevin arıyor işte. En azından öyle gözüküyor.
- Yaman'ın annesi Nevin herşeyi anlatacak işte. Daha da tutamayacak kendisini.

Hemen hemen buna benzer şeyler olur.

Nevin degil bence o arayan kisi. Bambaska biri.

Bu arada Sedef diziden ayriliyor gibi :D

Nevin degil bence o arayan kisi. Bambaska biri.

Bu arada Sedef diziden ayriliyor gibi :D

En fazla Avukatlığını yapacağı kişi olur. Ters bir durum olmuş olabilir belki. :)

Sedef yani Defne Kayalar'ın dizide ayrılma olasılığı var. İsmi dizi başlarken oyuncu kadrosunda yazmıyor. Dizi biterken 'bölüm oyuncuları'nda yazıyor. Yani gitme olasılığı var. :)

İnşallah öyle olur. :) Bu bölümde az görünmez umarım. :D

Tan psikopata bağlamazsa, sorun yok. Yani eve hapsedebilir. Yani şimdi olmasa bile, ileride böyle birşeyin olabileceğini düşünüyorum. Olaylardan kaçmak için belki de az görünür. Belki de kaçmamak için çok görünür. Şu an için tam bir muamma. :)

Geçen bölüm vasatın vasatıydı. 9. bölümden sonra ona yetişen bir bölüm çıkmadı malesef.

Tan ikinci fragmanda Mira'ya birseyler yapiyormus diye bir duyum var. Acaba kesecek mi? :D

O kadar da abartma. İnsan sevdiğini keser mi? Kesmez. Psikopat tamam da, onu yapmaz. :D

Abi söz konusu Tan. Istedigini elde edemezse neler yapacak sen kestirebiliyor musun? Ben kestiremiyorum. Mira'ya birsey yapacak demedi demeyin. Yoksa bir Karabulut vakasi mi görecegiz 😱

Abi söz konusu Tan. Istedigini elde edemezse neler yapacak sen kestirebiliyor musun? Ben kestiremiyorum. Mira'ya birsey yapacak demedi demeyin. Yoksa bir Karabulut vakasi mi görecegiz 😱

Tamam, yapacak. Bunu bende düşünüyorum. Eve hapseder ve kurtarmaya çalışırlar. Yaman kurtarır ve göze girer. Buna göre, bu olaylar daha sonra olması lazım. :)

Fragman bencede pek iyi değil.İdare eder.

her eşy yine darmadağın.

Mira yok acaba O psikopat bir şey mi yaptı.😱:T:

Medcezir'in 12. Bölüm, 2. Fragmanı yüklendi. Bu kez fragmanda Mira da var. Mira'lı fragman dizinin hareketli olacağını gösteriyor.