Medcezir 11. Bölüm Yorumları

Fragman konusunda @Bully, Ender ile Faruk'un beraber olduğunu yazmıştı. Bu da asparagas bir bilgi olmuş oldu böylece. :D Benim dediğim doğru çıktı. Sedef ile Faruk çıktı. O sahne neydi öyle. :)

Fragman konusunda @Bully, Ender ile Faruk'un beraber olduğunu yazmıştı. Bu da asparagas bir bilgi olmuş oldu böylece. :D Benim dediğim doğru çıktı. Sedef ile Faruk çıktı. O sahne neydi öyle. :)
Ya şaka yaptım beraber olduğunu falan da yazmadım. :D Devamını görmedik o sahnenin ama olmuştur herhalde bir şeyler. :F

Ya şaka yaptım beraber olduğunu falan da yazmadım. :D Devamını görmedik o sahnenin ama olmuştur herhalde bir şeyler. :F

Laf klavyeden bir kere çıkar. :D O sahnede muhakkak birşey olmuştur. Sedef affetmez ve Faruk'ta bir Erkek sonuçta. O da affetmez yani. :D

Sedef şimdi de mesaj yazmış :A

Mira babasını Sedefle öpüşürken gördü 😱

Son düzenleme:
Tan, Mira'ya psikopatlık yapabilir. Genelde böyle platonik aşıklar, aşkını göstermek adına böyle şeylere başvurabiliyor.

Bölüm beklediğimden daha iyiydi. Yani sıkıcı da denemez ama çok iyi de denemez. Tabii sonları müthişti. Yaman'ın Orkun - Hasan işbirliğini öğrenmesi, Mira'nın babasıyla Ender'in kardeşini yakalaması bölümü güzelleştiren etmenlerdi. Mira'nın psikopat katil Tan'a güvenip sığınması kötü tabii. :(

Bende dizi yeni bitti. Son sahneler baya heyecanliydi. Sedef yine karistirdi ortaligi. Ama Mira gördü. Farugun isi bitti diyebiliriz. En büyük destekcisinide kaybetti.

Ama Mira'nin Yaman'i bulamayinca direk Tan'a gitmesi komedi resmen. Adam yine birini öldürmüs :T:

Sude acayip berbat oynadı bu bölüm.O kahkahalar acayip yapmacıktı.Ama son gülen Ender oldu o dahada güzel kahkahaydı.:D

Mira o kavgada en suçsuz iken Yaman salaklık yaptı.Ne kadar konuşmasa o kadar iyi.İyi kütük moda bağladı çünkü.:bağır:Adet haline geldi cidden.:F

Dizi Aşk moduna giremedi bencede.Beklediğimizi veremiyorlar.(Yanlış anlaşılmasın.:J)Doygun bir Mira Yaman sahnesi yok.Çok boş Mira Yaman var.Mesajlaşarak yaşanılan bir Aşk.🙁

Bu Sedef'in bu yanı bir yanını tutmuyor.Tutarsız dengesiz argın Kadın.neler Yapıyor öyle.😱Arsız randevu bile almış ayrılmadan.

Tan olayını çözmeye çok yakınız.Ölen dilencileri muhtemelen o sapık öldürüyordur.Mira'yı bence benzettiği için peşine takıldı.:D

Sonu bol heyecanlı bitti.Güzel bitti.:)