Medcezir 11. Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
1. Fragman
2. Fragman
29 Kasım'da Star TV'de!​

Fragman fena değil.
Mira Tan'ın gerçek yüzünü görecek galiba. Tan'ın evine gitme gibi bir hata yapmamalıydı.
Faruk ile Ender'in aynı banyoda ne işleri var? 😱 Ben mi yanlış gördüm? 😱

Fragman fena değil.
Mira Tan'ın gerçek yüzünü görecek galiba. Tan'ın evine gitme gibi bir hata yapmamalıydı.

Bence o Ender değil, Sedef.

Düşününce mantıklı. Bence de Sedef olabilir.
Ender ikisini basacak herhalde.
Ama eski fragmanların tadı yok maalesef..

Hatırlarsan son bölümde Ender ile Sedef'in flashback sahnesi vardı ve o sahnede ikisi arasında ciddi şeyler yaşanıyordu. Buna göre, Sedef böyle birşeyi yapabilir. Kendisini aşmış durumda zaten.

Hatırlarsan son bölümde Ender ile Sedef'in flashback sahnesi vardı ve o sahnede ikisi arasında ciddi şeyler yaşanıyordu. Buna göre, Sedef böyle birşeyi yapabilir. Kendisini aşmış durumda zaten.
Evet hatırlıyorum.
O Sedef'te eniştesine bile yazacak potansiyel var.

Evet hatırlıyorum.
O Sedef'te eniştesine bile yazacak potansiyel var.

Herşey beklenir Sedef'ten. Bu arada Ender'den böyle birşeyi beklemekle büyük bir pot kırdın. Ender, Selim'e ihanet edemez; Selim'de Ender'e. Buna göre daha da büyük pot kırdın.

Herşey beklenir Sedef'ten. Bu arada Ender'den böyle birşeyi beklemekle büyük bir pot kırdın. Ender, Selim'e ihanet edemez; Selim'de Ender'e. Buna göre daha da büyük pot kırdın.
Ortalık karışsın biraz bir şey olmaz.
Ayrıca zamanın ne göstereceği hiç belli olmaz.
İşin şakası pot kırmış olabilirim evet.

Ortalık karışsın biraz bir şey olmaz.
Ayrıca zamanın ne göstereceği hiç belli olmaz.
İşin şakası pot kırmış olabilirim evet.

Ece Yörenç bu riski göze alamaz. Senaryoyu bu şekilde yönlendirirse büyük tepki alır.

Baya güzel olmuş fragman.Beğendim bölümü bekliyorum.

Ece Yörenç bu riski göze alamaz. Senaryoyu bu şekilde yönlendirirse büyük tepki alır.
Orijinaline göre gitse dizi yayından kalkar zaten.
Ama Selim'le Ender'i biz birbirlerine çok aşık bir çift olarak gördük. Öyle bir durum olmaz herhalde.

Orijinaline göre gitse dizi yayından kalkar zaten.
Ama Selim'le Ender'i biz birbirlerine çok aşık bir çift olarak gördük. Öyle bir durum olmaz herhalde.

Türkiye daha bu durumlara hazır değil ve olamaz da bu gidişle.
Selim ile Ender karakteri bozuldu mu, dizi zaten bozulmuştur.

Fragmani pek begenmedim. @hayret bi şey hakli dizinin potansiyeli düsüyor. Kliselesmeye, diger Türk dizilerine benzemeye basliyor gibi.

Yaman'ın babası ölmemişmiydi. Annesiyle babalığı tartışırken söylemişti.Annesi öldürmüştü hani?

Fragman fena değil.
Şu kadının adını değiştirsinler yaaa!!! Bunlar hep bilinç altı oyunlari işte
Fragman iyi gibi