Medcezir 10.Bölüm Yorumları

dizinin reklamdan sonra finalini kaçırdım iyimi

Diğer bölüm sıkıcı olacak gibi ama fragmanları görmek lazım tabii. :)

dizinin sonunda mektupta başka bir şey yazmıyormuydu hepsi o kadarmıydı?
şimdi ben anlamadım ne zarar vermiş oldular yamana.
babasının yaşadığı müjde değilmi!
Mektubun hepsi o kadardı. Yaman babasının yaşadığını öğrendi ve onu aramaya çıkacak gibi. Bu durum onu Mira'dan uzaklaştırabilir ama daha iyi bağlayabilirlerdi sonunu. Biraz saçma olmuş gibi.

Mektubun hepsi o kadardı. Yaman babasının yaşadığını öğrendi ve onu aramaya çıkacak gibi. Bu durum onu Mira'dan uzaklaştırabilir ama daha iyi bağlayabilirlerdi sonunu. Biraz saçma olmuş gibi.
Tan'ın olayıda saçma bence Türkiye'de seri katilmi var.türkiye'de kadın cinayeti ya namus davasıdır yada üç kuruş için gasp edilir.
nur topu gibi bir dexter'ımız oldu.

Tan'ın olayıda saçma bence Türkiye'de seri katilmi var.türkiye'de kadın cinayeti ya namus davasıdır yada üç kuruş için gasp edilir.
nur topu gibi bir dexter'ımız oldu.
Melek de ayrıldı. Dizinin senaryosu kötüye gitmez umarım. Bu bölümden o sinyalleri almaya başladım sanki.

Bu bölüm pek baglayici degildi. Ama baya güldüm :D Özellikle Eylül-Mert sahneleri birde Selim'in mimikleri falan :)

Mert resmen Eylülün kalbini fethetti. Mira-Yaman güzeller ama her an kopacak gibiler. Tan seri katile bagladi olayi. Bunun sonu nereye varir tahmin etmek zor.
Ender'in kiskancliklari süperdi. Sedef bekledigimden daha az kötü cikti. Lakin kiminle geceyi gecirdi merak konusu.
Mira'nin Stil kiyafeti berbatti bence. Keza Ender'in giydigi eglence aksami kiyafetide kötüydü. Yaman'in mektubu aldigi anlardaki sacida yakismamisti bence.

Senaryo insallah kötüye gitmez cünkü bu bölüm bende tad alamadim tam.

Başı güzel başladı.:)Aşk sarhoşluğuna güldüm.Mert-e Mira-ya Yaman-a hepsi şapsal gibi başladı.:D
Sedef'e baştan itibaren uyuz oldum.Acayip gıcık bir şey.Sinirimi çok çok rahat bozdu.Boş gerilim.:(
Bölüm şeker gibiydi bazı soru işretleri bırakıldı oda şart zaten.:)

Sonu güzel bitti denilebilir.Baba çıktı şimdide ortaya.Baya duygulu bölümler olacak gibi.11. Bölümü Bekliyorum.:)

Bölüm orta karardı bence.

Bana kalırsa Orkunun tekrar Hasanla iş birliği yapması çok saçma. Hasanın tehditinden sonra Orkunun ona güvenmesi bence pek inandırıcı değil. Senaryonun en saçma kısmı burasıydı herhalde. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,271
Üyeler
8,560
Son Üye
Potak