Medcezir 10. Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
DNS ayarlarını falan değiştirin illaki bir yolu vardır yurtdışından da izlemenin. :D

Fragman çok iyi olmuş Eylül anlayacak Tanın Miraya yazdığını. :)

bu dizi olayı ay yapımda bitmiştir,adamlar aştılar kendilerini aşkı memnu-ezel-karadayı ve medcezir çıtayı öyle yükseğe koydularki;kim gelse onları kolay kolay geçemez.

Yeni bir karakter daha geliyor ve daha da hareketleniyor dizi. Senaryo entrika vesilesiyle değiştirecekler sanırım iyice. Dizinin hareketlenmesi için Yaman'ı da bozacaklar sanırım. Orkun yine gösterecek kendini. Daha da devam edecek. İlk fragman daha iyiydi aslında. En azından kötü birşey yoktu ama ikinci bölümde var. İkinci bölüm hareketli olacağını gösteriyor. :)

Fragmanlari daha yeni izledim ve oha artik dedim. Yaman kadini yataga mi atmis hemen?!

Fragmanlari daha yeni izledim ve oha artik dedim. Yaman kadini yataga mi atmis hemen?!

Kadın yatağa girmiş olabilir gizlice. En azından bu plan olabilir ve bu da planın bir parçasıdır. Yaman'ın bunları yaparak, bu kadar düşeceğini düşünmüyorum. :)

Sonucta yapmis gibi görünüyor ve üstüne Mira görüyor. Diziye kiskanclik giriyor :T:

Mira girdiği esnadan önce Yaman şaşkınlık içerisindeydi. Girdikten sonra daha da şaşkın olacaktır ve "Mira bildiğin gibi değil" diye klasik bir söze başvuracaktır. Tanıtımda görmüşsündür "kadın zorla kendine baktırıyor" diye. Buna göre istemeden gerçekleşmiş olabilir. Sarhoşluk insana neler getirecek. Kıskançlık demeyelim biz ona; kin diyelim, nefret diyelim. Orada kıskançlık değil, en fazla nefret girer devreye. :)

Mira girdiği esnadan önce Yaman şaşkınlık içerisindeydi. Girdikten sonra daha da şaşkın olacaktır ve "Mira bildiğin gibi değil" diye klasik bir söze başvuracaktır. Tanıtımda görmüşsündür "kadın zorla kendine baktırıyor" diye. Buna göre istemeden gerçekleşmiş olabilir. Sarhoşluk insana neler getirecek. Kıskançlık demeyelim biz ona; kin diyelim, nefret diyelim. Orada kıskançlık değil, en fazla nefret girer devreye. :)

Bence nefret etmez. Niye nefret etsin ki? Hayal kirikligi, kisa süreli bir kin olabilir evet. :)

Rüya da olabilir belki. Mira bu duruma çok takıp kabus görmüştür belki. :D

Fazla iyimsersin :)

Bence nefret etmez. Niye nefret etsin ki? Hayal kirikligi, kisa süreli bir kin olabilir evet. :)

Orkun'un o görüntülerinden sonra nefret ve kin dolu olan Mira, Yaman'ın canlı canlı görüntüsü karşısında neden nefret ve kin dolu olmasın ki? Eğer gerçekten böyle birşey olursa tabi. :)

Orkun'un o görüntülerinden sonra nefret ve kin dolu olan Mira, Yaman'ın canlı canlı görüntüsü karşısında neden nefret ve kin dolu olmasın ki? Eğer gerçekten böyle birşey olursa tabi. :)

O da dogru :D

Yaman yapmaz öyle şeyler. :D Vardır bu işin içinde bir iş. Daha yeni sevgili oldular kızla niye aldatsın ki? :D

Yaman hep iyi olamaz bence, elbet birgün kötü olacak :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,256
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs