Med Yapım Koptu Geliyor! Fatmagül'ün Suçu Ne Yerine Hangi Dizi Geliyor ?

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,174
Puanı
1,059
[h=2]"Adını Feriha Koydum" dizisini haziran ayında bitirecek olan Medyapım, "Umutsuz Ev Kadınları"nın yanısıra yeni yayın dönemine 4 proje birden hazırlıyor.
[/h]
Çağatay Ulusoy ile aşk, Vahide Gördüm ile Private Practice isimli hastane dizisinin yerli versiyonunu çekecek olan Medyapım "Fetih 1453" filminin devamı olan "Fetihten Sonra"nın yanı sıra Ayşe Kulin'in "Veda" romanının da dizisini çekecek. Mehmet Aslantuğ'un başrolünü oynayacağı "Veda", Perşembe günleri Kanal D'de "Fatmagül'ün Suçu Ne?" dizisinin yerine yayınlanacak. Sündüz Haşar'ın yazdığı, Merve Girgin'in ise yöneteceği dizide Jale Arıkan, Burç Kümbetlioğlu ve Maral Ünel de rol alacak.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Basarili olabilir. Günü 1.olarak tamamlayabilir VEDA..

Private Practice için özenilmiyor galiba yada sürpriz oyuncular var gizli tutuyorlar (inş öyledir)

veda fatmagül kadar başarılı olamaz aşkı memnu gibi gün birinciliği bi gelir bi gider perşembelerin lideri beren saattir gerisi fos.

Anlasilan Vadi nin karsisina yine güclü bir rakip cikacak ama oyuncu kadrosuda cok önemli cünkü FGSN de Beren Saat olmasa su anda aldigi reytingin yarisini alirdi.

Fatmagül'ün Suçu Ne kadar başarılı olamaz bence. Ama çok da kötü gitmez. Vadi'yi geçmesine zor gözle bakıyorum :)

Veda Suskunlar ile aynı günde olması benim için dezavantaj. Bu yüzden reklam aralarında sık sık açmaya çalışacağım.