- Reaksiyon puanı
- 1,903
- Puanı
- 205
şöyle sihirli annem benzeri olsunHayırlı olsun.Müzik kanalı olsun bence.F
Teşekkürler. İlk projeyi açıklayacağım şimdiHayırlı olsun.Müzik kanalı olsun bence.F
İlk proje öyle değil malesefşöyle sihirli annem benzeri olsun
Wattpad'de misin? Ben de orada kitap yazıyorumBen forumdan emekli olduktan (wattpadde yazıyorum) sonra bi @pompy kalmisti @kvp-medya @gözlemci @Çiğdem- falan benim ara verdigimi görüp modaya uymuslardi simdi sen geldin @yigit_00 hosgeldin
Bu arada wattpadden yazdığım s.ksi dilenci hikayesinde seni basrol gibi olan @vadikızı yla yapcam
Tekrardan hayırlı olsun
Adı neWattpad'de misin? Ben de orada kitap yazıyorum
Teşekkürler.
Gözünü İntikam Bürümüş.Adı ne
TeşekkürlerHayırlısı olsun @yigit_00, bekliyoruz ilk projeni.
Teşekkürler.Hayırlı olsun.
Mustafa Ceceli.
Teşekkürler DİZİMEDYA yapımDİZİMEDYA yapım olarak hayırlı olsun...
Yok işim gücüm var buraya yazmıyorum ama elimde mevcut bölümler var )))Ben forumdan emekli olduktan (wattpadde yazıyorum) sonra bi @pompy kalmisti @kvp-medya @gözlemci @Çiğdem- falan benim ara verdigimi görüp modaya uymuslardi simdi sen geldin @yigit_00 hosgeldin
Bu arada wattpadden yazdığım s.ksi dilenci hikayesinde seni basrol gibi olan @vadikızı yla yapcam
Tekrardan hayırlı olsun
Stokta mı yaptın senHayırlı olsun forumda birşey yazılmıyor ne okuyan var nede okuma isteği olan ))) Şansını dene bakalım
Yok işim gücüm var buraya yazmıyorum ama elimde mevcut bölümler var )))
Wattpad'de yazdığım bir hikaye var zaten ama onu burada yayınlamayı düşünmüyorum. Öyle şeylerin burada pek tutmadığının farkındayım. :/Hayırlı olsun forumda birşey yazılmıyor ne okuyan var nede okuma isteği olan ))) Şansını dene bakalım
Yok işim gücüm var buraya yazmıyorum ama elimde mevcut bölümler var )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?