MC Yapım Kuruluyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yigit_00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yigit_00

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,903
Puanı
205
Forumun sevildiğini düşündüğü üyelerinden @yigit_00 yapım şirketi kuruyor.

Miley Cyrus'a düşkünlüğüyle bilinen üyenin yapım şirketinin adı MC Yapım oldu. MC Yapım ilk projesinde iddaalı. Üyelerin beğeneceğinü düşündüğüm proje az sonra yeni bir konuda açıklanacak.
best-bets-albums-miley-cyrus-650-430.jpg

Ben forumdan emekli olduktan (wattpadde yazıyorum:) ) sonra bi @pompy kalmisti @kvp-medya @gözlemci @Çiğdem- falan benim ara verdigimi görüp modaya uymuslardi simdi sen geldin @yigit_00 hosgeldin :)
Bu arada wattpadden yazdığım s.ksi dilenci hikayesinde seni basrol gibi olan @vadikızı yla yapcam :bhr:
Tekrardan hayırlı olsun :)

Hayırlı olsun forumda birşey yazılmıyor ne okuyan var nede okuma isteği olan ))) Şansını dene bakalım

Ben forumdan emekli olduktan (wattpadde yazıyorum:) ) sonra bi @pompy kalmisti @kvp-medya @gözlemci @Çiğdem- falan benim ara verdigimi görüp modaya uymuslardi simdi sen geldin @yigit_00 hosgeldin :)
Bu arada wattpadden yazdığım s.ksi dilenci hikayesinde seni basrol gibi olan @vadikızı yla yapcam :bhr:
Tekrardan hayırlı olsun :)
Yok işim gücüm var buraya yazmıyorum ama elimde mevcut bölümler var )))

Hayırlı olsun forumda birşey yazılmıyor ne okuyan var nede okuma isteği olan ))) Şansını dene bakalım

Yok işim gücüm var buraya yazmıyorum ama elimde mevcut bölümler var )))
Wattpad'de yazdığım bir hikaye var zaten ama onu burada yayınlamayı düşünmüyorum. Öyle şeylerin burada pek tutmadığının farkındayım. :/