DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,454
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Madem bu kadar çok kendine güveniyosun oyum sana gitti agaHak ettiğimi düşünüyorum.Kendime gönderdim gitti.
Sen ortalığı karıştırsan ne olacak halk kime destek çıkacağını biliyor .@MayısKralı dedim @MEnes yıldız teyzene verdiğin o poibtler yanına kar mı kalacak sandın facebooktan eski üyeleri çağırayım da gör
kullarımıızn ne diyeceğine de biz krar veririzSen ortalığı karıştırsan ne olacak halk kime destek çıkacağını biliyor .
O nerden çıktıOha hain hani MEnes e oy verecektin 😱
@MayısKralı birkaç kez finale çıkıp seçilemedi bu yüzden oyumu ona verdim @MEnes'e yağmurlu havada su yok.Totomdan uydurdum
Boş uğraşlar bunlar@MayısKralı birkaç kez finale çıkıp seçilemedi bu yüzden oyumu ona verdim @MEnes'e yağmurlu havada su yok.
Varsın bana su vermeyin anca çekişmeyi arttırırsınız ama son sözü halk söyler.@MayısKralı birkaç kez finale çıkıp seçilemedi bu yüzden oyumu ona verdim @MEnes'e yağmurlu havada su yok.
Neyse sen en favori editör şeysine de bir uğra hele orada oy sayısı düşük kalmış. ssBoş uğraşlar bunlarMEnes beyimiz AFÜ olucak
La sende halk üzerinden prim yapıp durmaVarsın bana su vermeyin anca çekişmeyi arttırırsınız ama son sözü halk söyler.
Ee ne kadar çekişme o kadar reytingVarsın bana su vermeyin anca çekişmeyi arttırırsınız ama son sözü halk söyler.
Neyse sen en favori editör şeysine de bir uğra hele orada oy sayısı düşük kalmış. ss
Cinnete gelip tüm forumu etiketleyecem o olacak sonundasenin bu çaresiz hallerini de gördüm ya banlansam da gam yemem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?