Masumlar Apartmanı'ndan Ayrılan Farah Zeynep Abdullah İlk Kez Konuştu!

Farah'a sırf doğal hakkını kullandı diye demediğini bırakmayan @kerem ve bu dizinin çok muhteşem bir senaryosu olduğunu iddia eden @offensive'e kapak niteliğinde cevaplar olmuş okumaya doyamıyorum. :Z :A
Kitapta bile olmayan bir karakter. Naci en azından kitapta var, gerçekten Safiye’yi seven gençlik aşkı olarak.
İnci varken ekstrem muhteşem heyecan katmıyordu zaten, gizli nikah, aileyle yaşama ve iyileştirme bu kadar olacaktı böyle kalacaktı. Şimdi ise Safiyeyi daha geçen yıl tanıştığı gelinleri değil, 20 yılı aşkın süredir onu bilen tanıyan Naci iyileştirecek 🙏🏻

Faraha bu tepkinin gelmesinin bence bir sebebi de dizilerde bitmeden çıkmasının sadece Masumlar Apartmanı ile sınırlı kalmaması galiba daha önceden birden fazla kere kendi isteğiyle dizinin ortasında çıkmış tabiki en doğal hakkıdır istediği zaman çıkmak ama bu tepkileri artıran bir unsur olabilir

Kitapta bile olmayan bir karakter. Naci en azından kitapta var, gerçekten Safiye’yi seven gençlik aşkı olarak.
İnci varken ekstrem muhteşem heyecan katmıyordu zaten, gizli nikah, aileyle yaşama ve iyileştirme bu kadar olacaktı böyle kalacaktı. Şimdi ise Safiyeyi daha geçen yıl tanıştığı gelinleri değil, 20 yılı aşkın süredir onu bilen tanıyan Naci iyileştirecek 🙏🏻
Cevap vereceğim diye bekletmiştim ama aklımdan çıkmış. Hikayenin ilk hali de aşırı matah değilmiş (İstanbullu Gelin'de de buna benzer bir şablon vardı) ama Farah gibi bir oyuncuya böyle bir şey vaat edildiyse hikayenin bu yönde gitmesi gerekiyordu. Mıymıy Naci (kitapta ölmüştü) yine gelip insanların içini bayabilirdi ama her şeyi kenara atıp bir anda dizinin merkezine yerleşmesi her şeyi batırdı. Ayrıca daha ilk sezonun ortasından kadını dışarı çıkarınca iyileşme süreci de çöp oldu zira her şey bittikten sonra o vurucu sahneyi görmeliydik. Hikayenin kendisinde de doktor eve geliyor ve çok zor bir süreçten sonra dışarı çıkabiliyor ve böyle izlesek inan çok daha etkileyici olacaktı. Ama maşallah OKB'li kadın bir kere çıktıktan sonra fıldır fıldır İstanbul turu yapmaya başladı mantık bunun neresinde? Ayrıca psikiyatr varken böyle birini iyileştirmek uyduruk klarnetçiye mi kalacak güldürme beni.

Aslında, bir karakterin hikayede sonunun gelmesinin neden bu kadar büyütüldüğünü anlayabilmiş değilim! Benim kariyerimle ilgili bir karar olabilir, senaryosal bir karar olabilir... Bu konuda üzerime gelinmesini hayretler içinde takip ettim. Çok daha ciddi dertlerimiz varken, bu meselenin bu kadar abartılması biraz tuhaf değil mi? Korkunç müsilaj sorunumuz bu kadar konuşulmadı!

Türk halkı olarak karakteri benimsiyoruz ve böyle ayrılıkları kabul edemiyoruz bana göre bir oyuncu bir diziye başladıysa sonuna kadar götürmeli yarı yolda bırakmamalı ama lanet okumak falan hiç olmamış ya 😉
çok özel bir sebep olmadıktan sonra diziyi bırakmamalı diye düşünüyorum
Şu koyu yazdığın kısma katılmıyorum. Normal hayatta da bir iş yerinden ayrılmıyor mu insan? O mesleği yapmaya devam ediyor ama mesela çalıştığı şirketten ayrılıyor. Belki dinleniyor belki başka yerde çalışmaya başlıyor. Bu her meslekte doğal bir şeyken sırf oyuncu diye bir farkı mı var, sonuna kadar o işi mi yapmalı? İnci'nin hikayesi planlandığı şekilde gitmedi, gitmediği için de misyonunu bir yerde tamamladı diyor.

• Beğendim
Reactions: Aserat
Şu koyu yazdığın kısma katılmıyorum. Normal hayatta da bir iş yerinden ayrılmıyor mu insan? O mesleği yapmaya devam ediyor ama mesela çalıştığı şirketten ayrılıyor. Belki dinleniyor belki başka yerde çalışmaya başlıyor. Bu her meslekte doğal bir şeyken sırf oyuncu diye bir farkı mı var, sonuna kadar o işi mi yapmalı? İnci'nin hikayesi planlandığı şekilde gitmedi, gitmediği için de misyonunu bir yerde tamamladı diyor.
Ya aslında orayı kasten koyu yazmadım o an öyle oldu ben de devam ettim kasıtlı bir şey değildi😊katılmamakla serbestsiniz😉