Masumlar Apartmanı'nda Safiye Rolü İçin Daha Önce Kime Teklif Gitti?

Game of Thrones ve Lost da sonradan bekleneni veremedi ama en iyi yabancı dizi kategorisinde finale kaldılar. :A

Yok ya, Gülben 33 ise Safiye 36-37'dir. :A Olayın 90'larda yaşandığını düşünürsek gerçek Safiye o zamanlar 45-50 yaşındaydı gerçi. :A
Bi ara 40 yaşındasın filan diye laf sokuyorlardı birbirlerine:A Ama yukarda dediğim sebeplerden dolayı Bennu'yu destekledim:X Ezgi'nin komedi yönü bende çok baskın malasef:X O yuzden ben Gülben'i daha başarılı buluyorum. Geri planda kaldı gibi sosyal medyada da:(

• Beğendim
Reactions: kerem
Bi ara 40 yaşındasın filan diye laf sokuyorlardı birbirlerine:A Ama yukarda dediğim sebeplerden dolayı Bennu'yu destekledim:X Ezgi'nin komedi yönü bende çok baskın malasef:X O yuzden ben Gülben'i daha başarılı buluyorum. Geri planda kaldı gibi sosyal medyada da:(
Bence de Gülben > Safiye ama Ezgi Mola da rolün üstesinden çok güzel kalktı. Eğer Bennu Safiye olsaydı, Merve de Gülben olamazdı. Bardağın dolu tarafına bak birde. :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Çok iyi olurdu ama Bennu Yıldırımlar 50'sine dayandı artık. 35-45 yaşındaki oyuncular bu role daha ideal gibi duruyor. :X

Senin için acı bir gerçeği dile getiriyorum: Kırmızı Oda çabucak unutulacak ama Masumlar Apartmanı uzun bir süre boyunca hafızalarda yer edinmeye devam edecek. :A
Sana kötü bir haberim var. :( Bennu Yıldırımlar bırak 50'sine dayanmayı 52 oldu. :A

Çok güzel olurdu :Z zaten Ü.E.K'larında oynamıştı bu tarz bi karakter :Z ama Ezgi Mola'da çok iyi oldu :bhr: