'Masumlar Apartmanı'nda Flaş Ayrılık! | TRT 1

"Bir değişiklik olmaz ise.." cümlesiyle haber sürmek ne kadar doğru bilmiyorum.

"Bir değişiklik oldu devam ediyor.." haberinin temelini atmaktan başka birşey değil.

Diziyi ayakta tutan Merve Dizdar ve Ezgi Mola...Bu su götürmez bir gerçek; Farah ise zaman zaman yaptığı çıkışlarla ön plana çıktı karakter olarak...
Dizide merak edilen hep Safiye,Gülben hatta Neriman dememiz lazım.

Han için İnci olsada olur olmasada olur. Gözüm arar ama bir iki bölüme alışılır. Ne dizilerden ne karakterler gidiyor...

Dizinin şah damarları belli o yüzden kılcal damar eksikliği tolera edilir.

Bu arada @Aserat bu dizi ile alıp veremediğin nedir çözemedim; kendi izlediğin dizilerin neredeyse hepsinin final yapması seni üzüp, tabiri caizse kıskandığın için mi bilemedim...

@kerem Beni diziden soğutan saçmalıklar olmaz ise diziyi izlemeye ve elbette yorumlamaya devam edeceğim.

Son dönemin en başarılı dizisi Masumlar Apartmanıdır. Buda su götürmez gerçektir.

@Angelica @offensive ve diğer izleyenler.

✍️ ✍️ ✍️ ✍️ ✍️

Reactions: The_Erinch

Haber ilk yapıldığında "bir değişiklik olmaz ise" yazıyordu, ama sonrasında o "dizide çok yorulduğunu ve ayrılmak istediğini belirten oyuncunun sezon finalinde ekibe veda edeceği ortaya çıktı." yazdıldı. Yani kesin çıkıyor Farah.

Reactions: Angelica
Onu bunu bilmem, 4 sezon boyunca tam gaz yoluna devam etti dizi. Yaprak Dökümü'nden beri 5.sezonu gören dram dizisi görmedim ben hiç. Bu bile çok büyük bir başarı.
Dram mı? Entrika ve komedi desek daha doğru olur.

Başlasam 2 haftada rahat bitiririm tüm sezonu da, izlemeye gelince bir üşengeçlik oluyor.
Ama ilk iki bölümünü severek izlediğim dizi olunca üşengeç olmam diye düşünüyorum.
Özellikle ilk 10 bölümü çok iyi. Naci gelince duruluyor ama 19'dan sonra tekrar tüm bölümlerin hepsi çok iyi.

Yazın tekrarlarını verirlerse çok iyi olur, onun haricinde kendimi verip izleyebilir miyim bilmiyorum. Malum 2 buçuk saat dizi izlerken boğulacak gibi oluyorum.
Youtube'da var zaten tüm bölümler.

Teşekkürler, en azından senin gibi bekaret kontrolü sahneli dizileri izlemektense psikolojik dizi izlemek de bize yakışırdı.

@kerem Beni diziden soğutan saçmalıklar olmaz ise diziyi izlemeye ve elbette yorumlamaya
Son bölümü ikili ilişkiler arasında dönüp durduğu için bende beğenmedim mesela ama sırf bu yüzden bırakacak değilim. Öyle olunca sahneleri atlaya atlaya izliyorum. Sezonda 35 haftalık 2,5 saat yayınlanan diziden bahsediyoruz, elbette ki sıktığı yerler olacak.
@phoebebuffay

Başlasam 2 haftada rahat bitiririm tüm sezonu da, izlemeye gelince bir üşengeçlik oluyor.
Ama ilk iki bölümünü severek izlediğim dizi olunca üşengeç olmam diye düşünüyorum.
UTC gibi olmasın da.

Herkese kapımız açık, buyur gel bekliyoruz.

Abi şunuda ekleyelim kitapta İnci ve Han yok uyarlamada ikisi var ana konu Safiye Gülben Neriman Nacide kitapta ölmüş ama seyirci Safiye Naci çiftini çok sevince senarist devam ettirdi Naciyi iyide devam ettirdi bence ikisini izlemesi çok keyifli

İşte önüme açıp 2 buçuk saat izleyemiyorum, en azından televizyonda reklamlı falan olunca rahat oluyor.

Reactions: kerem
Ay ne kadar abartmışsın ya alt tarafı dizilerden bahsediyoruz hayat memat meselesi değil bunlar.
Bu diziyle alıp veremediğim şey hikayesini ve çıkış noktasını bir tane karakter uğruna mahvetmesine rağmen hala bu kadar abartılması. Kitabını da okuduğum ve oradaki naifliği çok sevdiğim için belki yüksek perdeden tepki gösteriyorum ama ortada senaryosuyla hayran bırakan değil uyarladığı hikayenin mirasını cepten yiyen bir dizi var. Kötü bir dizi demiyorum (hala sezonun en düzgün işlerinden biri zaten) ama dünyada başka dizi yokmuş gibi davranmayın lütfen.

Neyle neyi kıyaslıyorsun ya ikisi de Gülseren Budayıcıoğlu dizisi zaten.
Orada bekaret sahnesi varsa Safiye'nin millete ahlaksız damgası yapıştırmasına, kardeşlerine fiziksel ve psikolojik eziyet etmesine hiç girmeyelim.

Dünyaa çok dizi var dediğin doğru; dünyada ki dizileride bu forumda benim kadar izleyen yoktur.

Türkiyede sadece izlediğim 3 dizi vardır neredeyse tüm forum bilir.

Biri Mucize Doktordu 2.Sezonu başlarında bıraktım...Kendime göre sıkıldığımı ve eski tadı alamadığımdan ki zaten final veriyor bu gece.

DEK dizi final verdi.

Ve Masumlar Apartmanı; abarttığımıda düşünmüyorum; kendime göre dizi hakkında düşüncelerimi yazdım.
Sana abartı geldiyse kendi düşüncendir; seninde düşüncelerine saygı duyarım.Herkesin fikri kendine;herkes özgür; sadece sürekli dizi hakkında söyleyecek olumsuz birşeyler bulabildiğin için yukarıda ki yorumumu yaptım.

Yazdıklarımının hiçbiri şahsına yönelik değil sadece yaptığın yorumlar içindir.Belirtmek isterim.

İyi Seyirler 😉

Yorumlarına bakarsak kötü bir dizi, hatta sezonun en kötü dizisi. Geçen sezonlarda Kadın'a yaptığın muamelenin aynısını bu diziye yapıyorsun. Biz zaten hiçbir zaman dünyada daha iyisi yok diye bir iddia ortaya koymadık. 2020/2021 sezonunun en iyi dizisi diye hitap ettik ama sen bunu kabullenmek istemedin ve bunun doğru olduğunu bile bile çekemediğin için diziyi rencide etmeye devam ettin.

------

Hakkaten neyle neyi kıyasladığının farkında bile değilsin. Öyle olsan bu soruyu önce kendine sorardın.

Orada ben yokum gücendim

Yazın tekrarlarını verirlerse çok iyi olur, onun haricinde kendimi verip izleyebilir miyim bilmiyorum. Malum 2 buçuk saat dizi izlerken boğulacak gibi oluyorum.
Akrep 100 dakika mı selocum

Ben izliyordum ama tekrardan izlemeyi düşünüyorum bazı bölümlerini kaçırdım falan