Onu bunu bilmem, 4 sezon boyunca tam gaz yoluna devam etti dizi. Yaprak Dökümü'nden beri 5.sezonu gören dram dizisi görmedim ben hiç. Bu bile çok büyük bir başarı.Sezon sonunu göremezse çok büyük sorun olur. Ki öyle olacak gibi duruyor.![]()
Onu bunu bilmem, 4 sezon boyunca tam gaz yoluna devam etti dizi. Yaprak Dökümü'nden beri 5.sezonu gören dram dizisi görmedim ben hiç. Bu bile çok büyük bir başarı.Sezon sonunu göremezse çok büyük sorun olur. Ki öyle olacak gibi duruyor.![]()
Benim Masumlar Apartmanı'nı izlediğimi bilmemek için foruma 3 ayda bir girmek lazım herhalde@offensive senin izlediğini bilmiyordum ben![]()
Sana inat ben @offensive @The_Erinch @Angelica @Emre Ozansoy ve izleyecek olan diğer arkadaşlarımız her hafta konuyu mesajsız bırakmayacağız.
@12.Adam @slhttnmtl izlemiyorsanız yazın başlayıp yeni sezona yetişmenizi öneririm.![]()
İnşallah yetişirsin, mutlaka izle. Sadakatsiz'le beraber iki tane ortak dizimiz olmuş olur hem.Yazın bende ilk bölümden izleyecektim ama kararsız kaldım şimdi.İzlersem tüm bölümlerini, sezonda devam ederim.
![]()
Benim Masumlar Apartmanı'nı izlediğimi bilmemek için foruma 3 ayda bir girmek lazım herhalde![]()
Başlasam 2 haftada rahat bitiririm tüm sezonu da, izlemeye gelince bir üşengeçlik oluyor.İnşallah yetişirsin, mutlaka izle. Sadakatsiz'le beraber iki tane ortak dizimiz olmuş olur hem.![]()
Olsun olsunValla burda yorumlaşmıyoruz ya sanırım ondan izlediğini farketmemişim ben ya![]()
Yazın tekrarlarını verirlerse çok iyi olur, onun haricinde kendimi verip izleyebilir miyim bilmiyorum. Malum 2 buçuk saat dizi izlerken boğulacak gibi oluyorum.Sana inat ben @offensive @The_Erinch @Angelica @Emre Ozansoy ve izleyecek olan diğer arkadaşlarımız her hafta konuyu mesajsız bırakmayacağız.
@12.Adam @slhttnmtl izlemiyorsanız yazın başlayıp yeni sezona yetişmenizi öneririm.![]()
Ekibe bak çay demle.Sana inat ben @offensive @The_Erinch @Angelica @Emre Ozansoy ve izleyecek olan diğer arkadaşlarımız her hafta konuyu mesajsız bırakmayacağız.
Zaten öyle sürekli dizi yapan biri değil hatta pandemi olmasa başka projesi olduğu için bu diziyi kabul etmeyecekmiş ama yapımcı ikna etmiş.Farkındaysan dizilerden bahsettimEğer hâlâ TV'de 2-3 saatlik dizilerde oynayacaksa çıkması kaybı olur. Dijital dizi ve filmlere yönelsin. Mesjaımda 1 sezonluk dizi diyede belirttim
![]()
Esas ailemiz dimdik ayakta, gelin hanım gitmek istiyorsa güle güle, herkes evlenir boşanır ama kardeşlik doğumdan ölüme kadar...Ekibe bak çay demle.Neyse size senaryosu sünmüş, başrol oyuncusunun bile kaçmak için fırsat kolladığı dizinizle hayatta başarılar diliyorum gelecek sezon reytingler düşünce göreceğiz kimin haklı olduğunu.
Zaten öyle sürekli dizi yapan biri değil hatta pandemi olmasa başka projesi olduğu için bu diziyi kabul etmeyecekmiş ama yapımcı ikna etmiş.Kızda lüks var ki kullanmış umarım kendisi için hayırlısı olur.
![]()
Salı günü dizim yok belki bende izlerim @kerem @slhttnmtl @Angelica @Emre Ozansoy @offensive @12.Adam
Tekrarları yayınlanmazsa söyle başladığında beraber başlayalım.Salı günü dizim yok belki bende izlerim @kerem @slhttnmtl @Angelica @Emre Ozansoy @offensive @12.Adam
O uygulamadan da izleyebilirizTekrarları yayınlanmazsa söyle başladığında beraber başlayalım.Gerçi bu kadar izlenen bir dizinin tekrarını yayınlamamak etmezler ama.
![]()
E sen onu sonradan sevmeyip silmedin miO uygulamadan da izleyebiliriz![]()
Ay ben kendi dizilerime bakıyorum keşke sen de kendi dizine bakabilsen.Ayrıca sen kendi dizilerine bak biri daha 6. bölümde çakıldı,
diğeri tutan hikayeleri 20 bölüm sündürüyor ve 4 ana oyuncudan 3'ü ilk sezonun ortasında arkasına bakmadan kaçtı@Aserat
Onlar çıkarsa dizi biter zaten hikaye kardeşler üstüne.Esas ailemiz dimdik ayakta, gelin hanım gitmek istiyorsa güle güle, herkes evlenir boşanır ama kardeşlik doğumdan ölüme kadar...Ekli dosyayı görüntüle 102926
Sevmemek değil malum sebep diyelimE sen onu sonradan sevmeyip silmedin mi![]()
Şşşt onu söyleyemediğimden öyle dedim zatenSevmemek değil malum sebep diyelim![]()