'Masumlar Apartmanı'nda Flaş Ayrılık! | TRT 1

Sezon sonunu göremezse çok büyük sorun olur. Ki öyle olacak gibi duruyor. :A
Onu bunu bilmem, 4 sezon boyunca tam gaz yoluna devam etti dizi. Yaprak Dökümü'nden beri 5.sezonu gören dram dizisi görmedim ben hiç. Bu bile çok büyük bir başarı. :Z

İnşallah yetişirsin, mutlaka izle. Sadakatsiz'le beraber iki tane ortak dizimiz olmuş olur hem. :Z
Başlasam 2 haftada rahat bitiririm tüm sezonu da, izlemeye gelince bir üşengeçlik oluyor. :A Ama ilk iki bölümünü severek izlediğim dizi olunca üşengeç olmam diye düşünüyorum. :A

• Harika
Reactions: kerem
Sana inat ben @offensive @The_Erinch @Angelica @Emre Ozansoy ve izleyecek olan diğer arkadaşlarımız her hafta konuyu mesajsız bırakmayacağız. :A

@12.Adam @slhttnmtl izlemiyorsanız yazın başlayıp yeni sezona yetişmenizi öneririm. :A
Ekibe bak çay demle. :A Neyse size senaryosu sünmüş, başrol oyuncusunun bile kaçmak için fırsat kolladığı dizinizle hayatta başarılar diliyorum gelecek sezon reytingler düşünce göreceğiz kimin haklı olduğunu. :A

Farkındaysan dizilerden bahsettim :A Eğer hâlâ TV'de 2-3 saatlik dizilerde oynayacaksa çıkması kaybı olur. Dijital dizi ve filmlere yönelsin. Mesjaımda 1 sezonluk dizi diyede belirttim :A
Zaten öyle sürekli dizi yapan biri değil hatta pandemi olmasa başka projesi olduğu için bu diziyi kabul etmeyecekmiş ama yapımcı ikna etmiş. :A Kızda lüks var ki kullanmış umarım kendisi için hayırlısı olur. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ekibe bak çay demle. :A Neyse size senaryosu sünmüş, başrol oyuncusunun bile kaçmak için fırsat kolladığı dizinizle hayatta başarılar diliyorum gelecek sezon reytingler düşünce göreceğiz kimin haklı olduğunu. :A

Zaten öyle sürekli dizi yapan biri değil hatta pandemi olmasa başka projesi olduğu için bu diziyi kabul etmeyecekmiş ama yapımcı ikna etmiş. :A Kızda lüks var ki kullanmış umarım kendisi için hayırlısı olur. :A
Esas ailemiz dimdik ayakta, gelin hanım gitmek istiyorsa güle güle, herkes evlenir boşanır ama kardeşlik doğumdan ölüme kadar... :bhr::bhr::bhr::bhr::bhr:
60227059214ed804fc622d20.jpg

Ayrıca sen kendi dizilerine bak biri daha 6. bölümde çakıldı,
diğeri tutan konuk hikayelerini 20 bölüm sündürüyor ve 4 ana oyuncudan 3'ü ilk sezonun ortasında arkasına bakmadan kaçtı :A @Aserat

Ayrıca sen kendi dizilerine bak biri daha 6. bölümde çakıldı,
diğeri tutan hikayeleri 20 bölüm sündürüyor ve 4 ana oyuncudan 3'ü ilk sezonun ortasında arkasına bakmadan kaçtı :A @Aserat
Ay ben kendi dizilerime bakıyorum keşke sen de kendi dizine bakabilsen. :A Üçü de hikayede zerre öneme sahip değildi ve İnci gibi merkeze oturtulmamıştı o yüzden onlar çıktıktan sonra da sorunsuz şekilde yoluna devam etti. :Z

Esas ailemiz dimdik ayakta, gelin hanım gitmek istiyorsa güle güle, herkes evlenir boşanır ama kardeşlik doğumdan ölüme kadar... :bhr::bhr::bhr::bhr::bhr:Ekli dosyayı görüntüle 102926
Onlar çıkarsa dizi biter zaten hikaye kardeşler üstüne. :A Gerçi onu da aşk meşke batırıp mahvettiler ama "kağıt üstünde" hala öyle. :A