'Masumlar Apartmanı'nda Flaş Ayrılık! | TRT 1

Sezon sonunu göremezse çok büyük sorun olur. Ki öyle olacak gibi duruyor.
Onu bunu bilmem, 4 sezon boyunca tam gaz yoluna devam etti dizi. Yaprak Dökümü'nden beri 5.sezonu gören dram dizisi görmedim ben hiç. Bu bile çok büyük bir başarı.

İnşallah yetişirsin, mutlaka izle. Sadakatsiz'le beraber iki tane ortak dizimiz olmuş olur hem.
Başlasam 2 haftada rahat bitiririm tüm sezonu da, izlemeye gelince bir üşengeçlik oluyor.
Ama ilk iki bölümünü severek izlediğim dizi olunca üşengeç olmam diye düşünüyorum.

Reactions: kerem
Ekibe bak çay demle.
Neyse size senaryosu sünmüş, başrol oyuncusunun bile kaçmak için fırsat kolladığı dizinizle hayatta başarılar diliyorum gelecek sezon reytingler düşünce göreceğiz kimin haklı olduğunu.

Farkındaysan dizilerden bahsettim
Eğer hâlâ TV'de 2-3 saatlik dizilerde oynayacaksa çıkması kaybı olur. Dijital dizi ve filmlere yönelsin. Mesjaımda 1 sezonluk dizi diyede belirttim
Zaten öyle sürekli dizi yapan biri değil hatta pandemi olmasa başka projesi olduğu için bu diziyi kabul etmeyecekmiş ama yapımcı ikna etmiş.
Kızda lüks var ki kullanmış umarım kendisi için hayırlısı olur.

Reactions: Dosi
Esas ailemiz dimdik ayakta, gelin hanım gitmek istiyorsa güle güle, herkes evlenir boşanır ama kardeşlik doğumdan ölüme kadar...

Ayrıca sen kendi dizilerine bak biri daha 6. bölümde çakıldı,
diğeri tutan konuk hikayelerini 20 bölüm sündürüyor ve 4 ana oyuncudan 3'ü ilk sezonun ortasında arkasına bakmadan kaçtı
@Aserat

Ayrıca sen kendi dizilerine bak biri daha 6. bölümde çakıldı,
diğeri tutan hikayeleri 20 bölüm sündürüyor ve 4 ana oyuncudan 3'ü ilk sezonun ortasında arkasına bakmadan kaçtı
@Aserat
Ay ben kendi dizilerime bakıyorum keşke sen de kendi dizine bakabilsen.
Üçü de hikayede zerre öneme sahip değildi ve İnci gibi merkeze oturtulmamıştı o yüzden onlar çıktıktan sonra da sorunsuz şekilde yoluna devam etti.

Esas ailemiz dimdik ayakta, gelin hanım gitmek istiyorsa güle güle, herkes evlenir boşanır ama kardeşlik doğumdan ölüme kadar...
Ekli dosyayı görüntüle 102926
Onlar çıkarsa dizi biter zaten hikaye kardeşler üstüne.
Gerçi onu da aşk meşke batırıp mahvettiler ama "kağıt üstünde" hala öyle.