Masumlar Apartmanı'nın Yeni Sezon Afişi Yayınlandı! | TRT 1

Yazacak olsam bile bu skandal için ne gözyaşı ne kağıt harcarım merak etme. :A
E-yqJgdWQAAPN18.jpeg

Afiş demişken Yasak elma neden afiş çıkarmıyor :(

Suda oturduklarını sonradan fark ettim. Dizinin deliliğine uyan bir afiş olmuş

Yanlış oyuncu seçimi yaptıkları yetmezmiş gibi bir de afişe eklemişler :F EDHO ve EHHŞ çift haneli reytingleriyle bunu çöp kutusuna atar :A

yeni gelen kız çok dışarıda ve yavan duruyor. kardeşleri gibi duruyor. afişe bu şekilde sıkıştırdılarsa hikayeye hiç sıkıştıramazlar. tanışma hikayeleride çakma çıktı. 2. sezonu fiyasko olacak.
ilk sezonki afişi gördüm tekrar. gerçekten çok kötü.

Diğer dizilerin paint ile yaptıkları afişlere bin basar. Ama yine de geçen sezonki afişine göre kötü.
Geçen sezonki afiş harika ötesiydi.

Bu arada Melisa afişte bile çok alakasız duruyor.

Melisa illa afişte yer alacak madem e dış çekim ve daha farklı bir afiş yapılabilirdi, öyle bir yere kondurmuşlar ki sanki oyuncu değişikliği yapılmış İnci karakteri devam ediyormuş gibi.

Melisa ayrılan başrol oyuncusunun yerine geldi yani o da başrollerden biri elbet afişte yer alacak. :A

Afiş güzel olmuş ama geçen sezonki afiş çok daha iyiydi gerçekten. Keşke bu afişte de her yeri kaplasalardı. Yine de bu sezon gördüğümüz o kadar kötü afişten sonra iyi duruyor. :A

Melisa ayrılan başrol oyuncusunun yerine geldi yani o da başrollerden biri elbet afişte yer alacak. :A

Afiş güzel olmuş ama geçen sezonki afiş çok daha iyiydi gerçekten. Keşke bu afişte de her yeri kaplasalardı. Yine de bu sezon gördüğümüz o kadar kötü afişten sonra iyi duruyor. :A

Demek ki bu sezonda çok farklı şeyler izleyecez belki ondan olabilir ben Nerimana takıldım o niye yoksa:D

Demek ki bu sezonda çok farklı şeyler izleyecez belki ondan olabilir ben Nerimana takıldım o niye yoksa:D
O naylonla her yeri kaplamaları afişe ayrı hava katmıştı. :A Neriman ilk sezonda da afişte yoktu ama olması gerekiyor gerçekten kitapta en az Safiye ve Gülben kadar önemli çünkü o 3 kardeşin hikayesini izliyoruz ama burada Han Neriman'ın önüne geçti. :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica
O naylonla her yeri kaplamaları afişe ayrı hava katmıştı. :A Neriman ilk sezonda da afişte yoktu ama olması gerekiyor gerçekten kitapta en az Safiye ve Gülben kadar önemli çünkü o 3 kardeşin hikayesini izliyoruz ama burada Han Neriman'ın önüne geçti. :A
Keşke en başta Neriman'ı kitaptaki gibi aktif bir karaker yapıp Farah'a oynatsalardı ve Han da İnci gibi aileye dışarıdan gelen biri olsaydı süper olurdu. Böylece ne Farah ayrılırdı ne de hikaye böyle teklerdi ama vermeyince mabud neylesin Mahmut. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Keşke en başta Neriman'ı kitaptaki gibi aktif bir karaker yapıp Farah'a oynatsalardı ve Han da İnci gibi aileye dışarıdan gelen biri olsaydı süper olurdu. Böylece ne Farah ayrılırdı ne de hikaye böyle teklerdi ama vermeyince mabud neylesin Mahmut. :A
En başta, kadro açıklandığında Farah'ı kardeşlerden sanmıştım keşke öyle olsaydı. :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat

Forum İstatistikleri

Konular
173,454
Üyeler
8,487
Son Üye
Berk Taha