Yazacak olsam bile bu skandal için ne gözyaşı ne kağıt harcarım merak etme.Ağlayarak günlüğüne yazabilirsin![]()
Yazacak olsam bile bu skandal için ne gözyaşı ne kağıt harcarım merak etme.Ağlayarak günlüğüne yazabilirsin![]()
Yazacak olsam bile bu skandal için ne gözyaşı ne kağıt harcarım merak etme.![]()
Senin mesajlarını okuyunca biz
Melisa ayrılan başrol oyuncusunun yerine geldi yani o da başrollerden biri elbet afişte yer alacak.
Afiş güzel olmuş ama geçen sezonki afiş çok daha iyiydi gerçekten. Keşke bu afişte de her yeri kaplasalardı. Yine de bu sezon gördüğümüz o kadar kötü afişten sonra iyi duruyor.![]()
O naylonla her yeri kaplamaları afişe ayrı hava katmıştı.Demek ki bu sezonda çok farklı şeyler izleyecez belki ondan olabilir ben Nerimana takıldım o niye yoksa![]()
Keşke en başta Neriman'ı kitaptaki gibi aktif bir karaker yapıp Farah'a oynatsalardı ve Han da İnci gibi aileye dışarıdan gelen biri olsaydı süper olurdu. Böylece ne Farah ayrılırdı ne de hikaye böyle teklerdi ama vermeyince mabud neylesin Mahmut.O naylonla her yeri kaplamaları afişe ayrı hava katmıştı.Neriman ilk sezonda da afişte yoktu ama olması gerekiyor gerçekten kitapta en az Safiye ve Gülben kadar önemli çünkü o 3 kardeşin hikayesini izliyoruz ama burada Han Neriman'ın önüne geçti.
![]()
En başta, kadro açıklandığında Farah'ı kardeşlerden sanmıştım keşke öyle olsaydı.Keşke en başta Neriman'ı kitaptaki gibi aktif bir karaker yapıp Farah'a oynatsalardı ve Han da İnci gibi aileye dışarıdan gelen biri olsaydı süper olurdu. Böylece ne Farah ayrılırdı ne de hikaye böyle teklerdi ama vermeyince mabud neylesin Mahmut.![]()
Aynen ben de.En başta, kadro açıklandığında Farah'ı kardeşlerden sanmıştım keşke öyle olsaydı.![]()