'Masumlar Apartmanı' Sezon Sonunda Final Yapıyor!

Tutamadı değil, tutmak istedi. Bu da Farah'ın Serenay'ın yedeği olduğu gerçeğini değiştirmiyor. :A

Her lafıma muhalif olduğun için görmezden geliniyorsun ama farkında değilsin sanırım. Alıntılama beni. :D

Orada hakkını vermek lazım. Tek tük sevdiğim özelliklerinden biri. :A
Yoo zamanlaması uygun değilmiş ve dolayısıyla başka oyuncu arayışına geçildi. Sonuçta Serenay'la 2-3 yıldır sürüncemede kalan proje Farah'ın gelişiyle hemen çekilip vizyona girdi ve durum ortada. :Z Böyle bir oyuncunun potansiyelini değerlendiremeyip mıymıntı klarnetçiler uğruna harcayanlar düşünsün. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
İsabet olmuş. İlk sezon ortalarına kadar severek izlediğim bi diziydi. Oldukça etkileyici sahneler ve oyunculuklar izletti ama senaryo daha Farah Zeynep diziden ayrılmadan yalpalamaya başlamıştı zaten. Haftalar boyu bi arpa yol alamayan Bi hikaye izledik. Ben de o dönem diziyi bırakanlardandım. Dizinin final yapacak olmasını Farah'ın ayrılışına değil tamamen senaryoya bağlıyorum.

İlk sezonunu ve ikinci sezonun bir kısmını soluksuz izlediğim özellikle ilk sezonu ile son dönemlerin en başarılı dram dizisi olduğuna inandığım bir diziydi.
Özellikle Ezgi ve Merve muazzam performansları hep aklımda kalacak.
Finalini izlerim.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Tutamadı değil, tutmak istedi. Bu da Farah'ın Serenay'ın yedeği olduğu gerçeğini değiştirmiyor. :A

Her lafıma muhalif olduğun için görmezden geliniyorsun ama farkında değilsin sanırım. Alıntılama beni. :D

Muhalif olduğum için değil dizinin reytingi neden düştü seyirci neden senaryoya tepki gösterdi sence durup dururken senaryoya tepki gösterilmiyor değilmi kerem işine gelmeyince muhalif olma:D

Son yılların en başarılı dizisi bana göre, hem senaryosu hem oyunculuklarıyla... Çok büyük bir cesaret isteyen bir işti, beklentiyi sonuna kadar verdi. Evet ilk sezonu ayrı muazzamdı ama bu sezon da beni mutlu etti, özellikle son bölümler aşırı güzel. Senaryoyu geçtim oyunculuklar bile diziyi izlettirmeye yetiyor benim için. İki sezonluk unutulmaz bir iş olacak, finalini de merakla bekliyorum.

Farah çok abartmıştı :A
Nesi abartılı geldi?

Seranay > Farah mı? 😱

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: kerem and mrt-06