'Masumlar Apartmanı' Sezon Sonunda Final Yapıyor!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,568
Puanı
1,061

TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nın akıbeti belli oldu.

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, başrollerini Birkan Sokullu, Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Aslıhan Gürbüz'ün paylaştığı; 15 Eylül 2020'de ekranlara gelmeye başlayan ve bu akşam 61. bölümü geride bırakmaya hazırlanan projenin sezon sonunda ekranlara veda edeceği, yönetmen Çağrı Vila Lostuvalı'nın paylaşımıyla ortaya çıktı.

Lostuvalı, bugünkü Instagram paylaşımında, birlikte çalıştığı ekibine "Sizinle son hem çok zor ama çok keyifli. Daha var ama son kaç?" diyerek dizinin geleceğini de açıklamış oldu.

Masumlar Apartmanı, yeni bölümleriyle her Salı 20.00'de TRT 1'de!

F**ah Zeynep Abdullah ve senaristler yüzünden mahvolan 2. sezonunu yok sayıp izlemesem de ilk sezonuyla her zaman aklımda kalacak bir yapım oldu. Özellikle ilk sezonun reytinglerini mumla arıyorken doğru bir karar verilmiş. Bizde ilk sezonun hatrına finalini izlemeden es geçmeyeceğiz tabii ki...

Üzülmedim
Gerçekten diziyi Farah'a bel bağlayarak mı yaratmişlar

Neden Farah yazmadın??

Reactions: 12.Adam and kerem
Peki bu son sadece yönetmen içinse ?

Adını bile yazamadığın kadının aklını kullanıp sen dahil herkesi zortlatması.
Dizi çökerken filmi rekorlara koşuyor yok böyle kariyer yönetimi.

Farah'ın kendi isteğiyle ayrıldığını sanmıyorum yalnız

Bergen'in aldiği yorumlar ve bu dizinin bitişini Farah'a bağlamak onun sadjsaagashdnün daha da havalanmasını sağlıcak
Sadece ona bağlamıyorum ama senaristlerle beraber dizinin en büyük katilidir kendisi. Bu da bir gerçek.

Adını bile yazamadığın kadının aklını kullanıp sen dahil herkesi zortlatması.
Dizi çökerken filmi rekorlara koşuyor yok böyle kariyer yönetimi.
İyi de bundan bize ne? Bergen başta Serenay'a teklif edilmişti zaten. Yedek haliyle çok da havalanmasın.
@Forumdash
------

Farah'ın kendi isteğiyle ayrıldığını sanmıyorum yalnız
Ne demek istediğini anladım ama diğer projelerinde olduğu gibi tamamen kendi hür iradesiyle keyfi ayrıldı. Ki öyle olsa Ezgi Mola'ya da yol vermelilerdi o zaman.

Doğru ya önce Serenay'a gitmişti proje

Reactions: kerem
Farah çok abartmıştı

Reactions: 12.Adam
Geç bile kalındı, bitse de tantanasından da kurtulsak.

Farahın hiç suçu tek suçlu yazamayan senaristler hiç Faraha suç bulma

------

Farah çok abartmıştı

Niye abartsın yoruldum ayrılmak istedim dedi ayrıldı

Sonuç olarak Serenay rolü elinde tutamadı ve Farah'a nasip oldu bahane üretmeye gerek yok.

Sonuç olarak Serenay rolü elinde tutamadı ve Farah'a nasip oldu bahane üretmeye gerek yok.
Tutamadı değil, tutmak istedi. Bu da Farah'ın Serenay'ın yedeği olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Farahın hiç suçu tek suçlu yazamayan senaristler hiç Faraha suç bulma
Her lafıma muhalif olduğun için görmezden geliniyorsun ama farkında değilsin sanırım. Alıntılama beni.

Farah çok abartmıştı
Orada hakkını vermek lazım. Tek tük sevdiğim özelliklerinden biri.