Melisa bunu görmüştür ve sinirden tırnaklarını yememek için oje sürüyordur.Aslıhan dahil olur olmaz arka planın hemen değişmesi peki. Rüya için üzülsem de doğru karar kesinlikle.
Melisa keşke Aziz'de kalsaydı...Melisa bunu görmüştür ve sinirden tırnaklarını yememek için oje sürüyordur.
Yakında dizinin yeni can simidini eklerler merak etme.Aslıhan dahil olur olmaz arka planın hemen değişmesi peki. Rüya için üzülsem de doğru karar kesinlikle.
İki haftadır diziye geri döndün sanıyorum, konudan hiç eksik kalmıyorsun maşallah.Yakında dizinin yeni can simidini eklerler merak etme.
Senaristlerin suçu. Melisa'ya hiç gerek yoktu, Ceylan yeterliydi. Şimdi güme gidecek kızcağız.Melisa bunu görmüştür ve sinirden tırnaklarını yememek için oje sürüyordur.
Dönmeye gerek yok anlaşılıyor başrol diye giren Melisa'nın bir anda geri plana düşüp Aslıhan'ın merkeze yerleştirilmesinden.İki haftadır diziye geri döndün sanıyorum, konudan hiç eksik kalmıyorsun maşallah.
Senaristlerin beceriksizliği napalım, F**ah Abdıullah'tan sonra diziyi mahvedenlerde ikinci sıradalar.Dönmeye gerek yok anlaşılıyor başrol diye giren Melisa'nın bir anda geri plana düşüp Aslıhan'ın merkeze yerleştirilmesinden.
Aklı varsa buraya bulaşmadan Aziz'den devam edecekti işte.İki haftadır diziye geri döndün sanıyorum, konudan hiç eksik kalmıyorsun maşallah.
------
Senaristlerin suçu. Melisa'ya hiç gerek yoktu, Ceylan yeterliydi. Şimdi güme gidecek kızcağız.
Oradan teklif mi almıştı? Dizi çoktan başladı diye biliyorum.Aklı varsa buraya bulaşmadan Aziz'den devam edecekti işte.Yokmuş.
Farah'ın diziyi bırakması ve hikayenin zora girmesi senaristlerin beceriksizliğinden kaynaklanıyor yani 1. sıraya koy.Senaristlerin beceriksizliği napalım, F**ah Abdıullah'tan sonra diziyi mahvedenlerde ikinci sıradalar.
Şaka maka İnci'yi özledim. Yokluğu çok belli oluyor ister istemez.Farah'ın diziyi bırakması ve hikayenin zora girmesi senaristlerin beceriksizliğinden kaynaklanıyor yani 1. sıraya koy.
Haha böyle dize gelirsin işte.Şaka maka İnci'yi özledim. Yokluğu çok belli oluyor ister istemez.Neyse gece gece beddua etmeyeyim şimdi.
Kadrodaydı bile başlamadan önce ama sonradan karşılıklı anlaşamadıkları için ayrıldı diye hatırlıyorum, hatta herkes bu daha iyi demişti.Oradan teklif mi almıştı? Dizi çoktan başladı diye biliyorum.
TRT'de yayınlanan dizinin sırf reytinge ihtiyacı olduğundan dolayı mı takviye yaptığını düşünüyorsun? Hemde her salı üç grupta da zirvede yer alıyorken. Kandırma kendini.Haha böyle dize gelirsin işte.
Neyse normalde Aslıhan Gürbüz KO'da oynamayıp burada oynasa feci kıskanır ve hayıflanırdım ama neyse ki 13 hafta boyunca çok güzel bir hikayede izlediğimiz içim rahat.Alın tepe tepe kullanın nasılsa reytingleri o da yükseltemeyecek.
Birsen hanım sağolsun biliyoruz artık reytingler eskisinden çok uzak olduğu için senaristlerin etkili karakter ve oyuncu sokmaya çalıştığını.TRT'de yayınlanan dizinin sırf reytinge ihtiyacı olduğundan dolayı mı takviye yaptığını düşünüyorsun? Hemde her salı üç grupta da zirvede yer alıyorken. Kandırma kendini.
Han ile Aslıhan birbirine çok yakışıyorlar zaten. Sizde sadece 13 bölüm boyunca yer aldı ama bizim kadrolu oyuncumuz oldu. Çatır çatır çatlamaya devam et.
Tek vasfı eski sevgili olmaksa kadını neden yazar olarak gösterdiler?Birsen hanım sağolsun biliyoruz artık reytingler eskisinden çok uzak olduğu için senaristlerin etkili karakter ve oyuncu sokmaya çalıştığını.TRT'ye göre hava hoş olabilir ama durum ortada. Onlar bile kendi yetersizliklerini fark etmişken sen de uzatma bence.
Orada 13 bölüm kaldı ama muhteşem bir karakter ve hikayede izledik en azından tek vasfı birinin eski sevgilisi olmak olan birini oynamaktan iyidir.
Onunda reytingleri çok iyi değil ki, mantıken Masumlar daha güvenli konumda olduğu için onu seçmesi çok doğal.Kadrodaydı bile başlamadan önce ama sonradan karşılıklı anlaşamadıkları için ayrıldı diye hatırlıyorum, hatta herkes bu daha iyi demişti.
Dizi neredeyse 7 reyting aldı ve garanti başrol işte, burada yeni karakter getirdiler mi bak şuut.Tek vasfı eski sevgili olmaksa kadını neden yazar olarak gösterdiler?
------
Onunda reytingleri çok iyi değil ki, mantıken Masumlar daha güvenli konumda olduğu için onu seçmesi çok doğal.
Aziz'de yerine kimi aldılar peki? Yazık olmuş.Dizi neredeyse 7 reyting aldı ve garanti başrol işte, burada yeni karakter getirdiler mi bak şuut.
Efnan'ı oynayacaktı galiba o yani Simay Barlas olması lazım, yine bir bakayım da.Aziz'de yerine kimi aldılar peki? Yazık olmuş.
Simay Barlas kim tanımıyorum bile.Efnan'ı oynayacaktı galiba o yani Simay Barlas olması lazım, yine bir bakayım da.
------
@kerem her şey tam da benim dediğim gibiymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?