TRT 1 Masumlar Apartmanı - Dizi Yorumları

Aslıhan dahil olur olmaz arka planın hemen değişmesi peki. Rüya için üzülsem de doğru karar kesinlikle.

Reactions: slhttnmtl
Dönmeye gerek yok anlaşılıyor başrol diye giren Melisa'nın bir anda geri plana düşüp Aslıhan'ın merkeze yerleştirilmesinden.
Senaristlerin beceriksizliği napalım, F**ah Abdıullah'tan sonra diziyi mahvedenlerde ikinci sıradalar.

İki haftadır diziye geri döndün sanıyorum, konudan hiç eksik kalmıyorsun maşallah.

------

Senaristlerin suçu. Melisa'ya hiç gerek yoktu, Ceylan yeterliydi. Şimdi güme gidecek kızcağız.
Aklı varsa buraya bulaşmadan Aziz'den devam edecekti işte.
Yokmuş.

Reactions: kerem
Şaka maka İnci'yi özledim. Yokluğu çok belli oluyor ister istemez.
Neyse gece gece beddua etmeyeyim şimdi.
Haha böyle dize gelirsin işte.

Neyse normalde Aslıhan Gürbüz KO'da oynamayıp buraya gelse feci kıskanır ve hayıflanırdım ama neyse ki 13 hafta boyunca çok güzel bir hikayede izlediğimiz içim rahat.
Alın tepe tepe kullanın nasılsa reytingleri o da yükseltemeyecek.

TRT'de yayınlanan dizinin sırf reytinge ihtiyacı olduğundan dolayı mı takviye yaptığını düşünüyorsun? Hemde her salı üç grupta da zirvede yer alıyorken. Kandırma kendini.

Han ile Aslıhan birbirine çok yakışıyorlar zaten. Sizde sadece 13 bölüm boyunca yer aldı ama bizim kadrolu oyuncumuz oldu. Çatır çatır çatlamaya devam et.

Birsen hanım sağolsun biliyoruz artık reytingler eskisinden çok uzak olduğu için senaristlerin etkili karakter ve oyuncu sokmaya çalıştığını.
TRT'ye göre hava hoş olabilir ama durum ortada. Onlar bile kendi yetersizliklerini fark etmişken sen de uzatma bence.

Orada 13 bölüm kaldı ama muhteşem bir karakter ve hikayede izledik en azından tek vasfı birinin eski sevgilisi olmak olan birini oynamaktan iyidir.

Tek vasfı eski sevgili olmaksa kadını neden yazar olarak gösterdiler?

------

Kadrodaydı bile başlamadan önce ama sonradan karşılıklı anlaşamadıkları için ayrıldı diye hatırlıyorum, hatta herkes bu daha iyi demişti.
Onunda reytingleri çok iyi değil ki, mantıken Masumlar daha güvenli konumda olduğu için onu seçmesi çok doğal.

Reactions: slhttnmtl
Tek vasfı eski sevgili olmaksa kadını neden yazar olarak gösterdiler?

------

Onunda reytingleri çok iyi değil ki, mantıken Masumlar daha güvenli konumda olduğu için onu seçmesi çok doğal.
Dizi neredeyse 7 reyting aldı ve garanti başrol işte, burada yeni karakter getirdiler mi bak şuut.

Reactions: kerem