TRT 1 Masumlar Apartmanı - Dizi Yorumları

Aslıhan dahil olur olmaz arka planın hemen değişmesi peki. Rüya için üzülsem de doğru karar kesinlikle. :A

6ugsfuz.jpg

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Şaka maka İnci'yi özledim. Yokluğu çok belli oluyor ister istemez. :( Neyse gece gece beddua etmeyeyim şimdi. :A
Haha böyle dize gelirsin işte. :F

Neyse normalde Aslıhan Gürbüz KO'da oynamayıp buraya gelse feci kıskanır ve hayıflanırdım ama neyse ki 13 hafta boyunca çok güzel bir hikayede izlediğimiz içim rahat. :Z Alın tepe tepe kullanın nasılsa reytingleri o da yükseltemeyecek. :A

Haha böyle dize gelirsin işte. :F

Neyse normalde Aslıhan Gürbüz KO'da oynamayıp burada oynasa feci kıskanır ve hayıflanırdım ama neyse ki 13 hafta boyunca çok güzel bir hikayede izlediğimiz içim rahat. :Z Alın tepe tepe kullanın nasılsa reytingleri o da yükseltemeyecek. :A
TRT'de yayınlanan dizinin sırf reytinge ihtiyacı olduğundan dolayı mı takviye yaptığını düşünüyorsun? Hemde her salı üç grupta da zirvede yer alıyorken. Kandırma kendini. :A

Han ile Aslıhan birbirine çok yakışıyorlar zaten. Sizde sadece 13 bölüm boyunca yer aldı ama bizim kadrolu oyuncumuz oldu. Çatır çatır çatlamaya devam et. :Z

TRT'de yayınlanan dizinin sırf reytinge ihtiyacı olduğundan dolayı mı takviye yaptığını düşünüyorsun? Hemde her salı üç grupta da zirvede yer alıyorken. Kandırma kendini. :A

Han ile Aslıhan birbirine çok yakışıyorlar zaten. Sizde sadece 13 bölüm boyunca yer aldı ama bizim kadrolu oyuncumuz oldu. Çatır çatır çatlamaya devam et. :Z
Birsen hanım sağolsun biliyoruz artık reytingler eskisinden çok uzak olduğu için senaristlerin etkili karakter ve oyuncu sokmaya çalıştığını. :A TRT'ye göre hava hoş olabilir ama durum ortada. Onlar bile kendi yetersizliklerini fark etmişken sen de uzatma bence. :A

Orada 13 bölüm kaldı ama muhteşem bir karakter ve hikayede izledik en azından tek vasfı birinin eski sevgilisi olmak olan birini oynamaktan iyidir. :A

Birsen hanım sağolsun biliyoruz artık reytingler eskisinden çok uzak olduğu için senaristlerin etkili karakter ve oyuncu sokmaya çalıştığını. :A TRT'ye göre hava hoş olabilir ama durum ortada. Onlar bile kendi yetersizliklerini fark etmişken sen de uzatma bence. :A

Orada 13 bölüm kaldı ama muhteşem bir karakter ve hikayede izledik en azından tek vasfı birinin eski sevgilisi olmak olan birini oynamaktan iyidir. :A
Tek vasfı eski sevgili olmaksa kadını neden yazar olarak gösterdiler? :A
------

Kadrodaydı bile başlamadan önce ama sonradan karşılıklı anlaşamadıkları için ayrıldı diye hatırlıyorum, hatta herkes bu daha iyi demişti. :A
Onunda reytingleri çok iyi değil ki, mantıken Masumlar daha güvenli konumda olduğu için onu seçmesi çok doğal. :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Tek vasfı eski sevgili olmaksa kadını neden yazar olarak gösterdiler? :A
------

Onunda reytingleri çok iyi değil ki, mantıken Masumlar daha güvenli konumda olduğu için onu seçmesi çok doğal. :A
Dizi neredeyse 7 reyting aldı ve garanti başrol işte, burada yeni karakter getirdiler mi bak şuut. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem