TRT 1 Masumlar Apartmanı - Dizi Yorumları

Özellikle şu aralar dikkat ediyorum, Rüya'ya sürü halinde demedik laf bırakılmıyor. Karakteri bende hiç sevemedim ama İnci'yi bırakan Han ve senaristler değil, oyuncunun kendisiydi. Melisa Şenolsun karakteri güzel sırtlamış ama Rüya'nın kimyası Derenoğlu ailesine uygun değil. Umarım Ceylan karakteri ile bu açık kapatılabilir.

Yanarım yanarım bu vasıfsız senaristin elinde Farah gibi harcanacağına yanarım.
Farah senaristin elinde harcandı derken?

Evet çünkü başrol olarak başladığı hikayede yan rol pozisyonuna düşmüş ve etkisiz hale getirilmiş.
Melisa Şenolsun da binbir reklamla diziye dahil olmasına rağmen son bölümlerde sahne süresi bayağı azalmış ve sonunda afişten bile atılmış yani bu vasıfsız senaristlerle Aslıhan'ın kaderi de farklı olmaz.

İnci hiçbir zaman yan rol pozisyonuna düşmedi. Dizinin kilit karakteriydi zaten. Şuan onun yüzünden Esra, Memduh ve Ege de geri planda kaldılar.

Senaristlerin seyircilerden gelen tepkileri dikkate aldığını kendin söylemiştin zaten. Rüya diziye gerekli bir karakter değildi, sahnelerinin azaltılmasıyla reytinglerin yükselmesi bunu iyice doğruladı. 2 sezondur ağızlarından düşürmeyen Ceylan'ı bu yüzden iyi değerlendirecekler.

İzleyicilerin yorumlarına göre konuşuyorum ve geçen sene pek çok yorumda böyle diyenler vardı yani gözlerime inanmayı tercih ediyorum. Farah eski ağırlığında kalmaya devam etse hala dizide olurdu ve bu kadar transfere gerek kalmazdı.

İyi değerlendirmek zorundalar çünkü kendi yeteneksizlikleri nedeniyle başrolü kaçırıp hikayeyi zedeleyip reytingleri düşürdüler ve şimdi adeta tutuştular. Senarist hanım ahı gitmiş vahı kalmış senaryosunu kankasına kabul ettirebildiğine dua etsin. Binnur Kaya ve Aslıhan Gürbüz gibi iki sıkı oyuncu bile reytinglere etki etmezse uzatmayıp kepenkleri kapatsınlar.

Sana yazmıyım diyorum dayanamıyorum Farah çıkana kadar eski ağırlığında devam etti yahu

Doktorum nasıl bir kalite kattın şu diziye.
Yoksa bunlar Naci diye diye kafayı bir tur da öyle yiyecek az kaldı.

Ablası gitmesin diye Naci'yi annesine söylemiş Gülben. 😱 Otobüs kazası da Hasibe yüzüne olmuş...

Safiye karakterinden gerçekten nefret ettirdiler bu akşam.....
Gülbenin itirafıda şoke etti....

Gülben ağzına sağlık zaten izlediğim zamanlar en çok seni severdim.

Gören de 2 reyting alıyor da Binnur ve Aslıhan son çare etki etsin diye dahil oldular zannedecek. Kabullenemiyorsun ama bu dizi şu an 8 reyting alıyor az buz bir şey değil.

Ayrıca Aslıhan Masumlar'ı zaten izleyen ve sık sık paylaşan biri niye kankası hatrına kabul etsin ki bu nasıl bir kafa.

Daha önce Özgü Namal'a da teklif götürüldüğünü ve onun da senaristin arkadaşı olduğunu öğrenmiştik yani belli ki müsait olan çevresine onun aracılığıyla sormuşlar diye yorumluyorum. Ayrıca Aslıhan'ın kankası için kabul etmiş olma ihtimali niye şaşırtıyor ki Tuba Büyüküstün de Sefirin Kızı'nı bu yüzden, sevdiği insanların hatrı için kabul etmemiş miydi.
Böyle abla, abla diye peşinde gezinip biat edenlerden değilim ama direkt Birsen A. tarafından söylendiği için boşa sallamıyorum tahmin edersin ki.

Ve artık 8 reyting bile almıyor bugünkü reytinglerden görüldüğü gibi.

8 almasada günün en çok izlenenlerde 1.sırada değilmi bak şöylede göstereyim

Aslıhan'ın kısmı kankasının hatrına olmadığı çok belli çünkü o yüzden söylediğini saçma buluyorum. Son çalıştığı yapım şirketi OGM ve sürekli diziyi severek izleyen, paylaşan Aslıhan. Elbet bunların etkisi vardır.

Gerçekten üzülüyorum sana 7'ye düştü diye seviniyorsun. Senin Balon Oda'n ve EHHŞ onu bile alamıyor.

Reactions: Angelica
Nihayet yavaş yavaş iyileşme sinyalleri verildi. Bunun için reytinglerin düşmesine gerek yoktu ama neyse geç olsun güç olmasın. Her daim kalbimiz Gülben ile.

------

Ben ilk sezonun hiçbir bölümünü kaçırmadım. İnci'nin asla geri planda kaldığını hiç görmedim. Her zaman karakteri itibariyle Safiye ve Gülben'i geçemedi zaten bunun senaristlerle alakası yok. Fakat buna rağmen İnci her zaman göz önünde oldu, öyle sahneler vardı ki İnci'nin o evdeki duyuguları seyirciye çok iyi yansıtılıyordu. Sırf Farah Abdullah kendi menfaatini düşündüğü için diziyi yok sayıp çıktı diye başka bahane aramasan mı artık.

Reactions: Angelica
Aslıhan Gürbüz'ün kendisi de görünmüşken efsaneyi YENİDEN hatırlayalım.
Yaşadığı büyük travmaya rağmen sevgi dolu ailesinin gücüyle ayakta durmayı başarmış güçlü kadın >>> Birilerinin eski sevgilisi vasfıyla anılmak