Fragman çok güzel ya
Abi bence TRT de olduğu için sezon sonunu görür ama sezon sonu bitebilir düzelmezse yani böyle olunca tam MD oluyor.Dün ki bölüm fazla fantastik ve zorlama geldi bana...
Zaten düşen ratinglerde bunun göstergesi..
Melisa rolünü iyi oynuyor ama oynadığı rol çok sevimsiz..
Toparlanmaları lazım yoksa MD gibi kayıp gider ekrandan..
Daha EDHO ve sanırım yeni bir dizi daha gelecekmiş Salı gününe.. Sıkıntı büyür...
Konuşan balıklar, damlarda hoplayan zıplayan bir kız, ekmek almaya çıkar gibi Ferrari alan iki çatlak, zebra üzerinde takım elbise ile güneşlenen bir adam.................
Offfff....Çok ağlayacağım
Hiçbir şey gözükmüyor.
Ne İnci'ymiş arkadaş. Şu yas süreci bitse de asıl senaryoya gelinse artık. Fragmanlar bile sıkıcı...
Yarı yolda Diziyi yarı yolda bırakan birinin karakterini halen daha bir şekilde devam ettirmek, göze sokmak sinir bozucu bir şey. Böyle yapa yapa daha çok izleyici kaybederler. Artık yeni hikayeye başlamak zorundalar bir şekilde.Ne İnci'ymiş arkadaş. Şu yas süreci bitse de asıl senaryoya gelinse artık. Fragmanlar bile sıkıcı...
Yarı yolda Diziyi yarı yolda bırakan birinin karakterini halen daha bir şekilde devam ettirmek, göze sokmak sinir bozucu bir şey. Böyle yapa yapa daha çok izleyici kaybederler. Artık yeni hikayeye başlamak zorundalar bir şekilde.
Yoo, isteseler gayet güzel devam ettirirlerdi.Yarı yolda bırakmadı İncinin hikayesi bitmişti artık ayrıldı gitti diziden kaybetmezler gayet iyi reytingler
Yoo, isteseler gayet güzel devam ettirirlerdi.
Tekrara sarmayan bir dizi görmek istiyorsan adresin Kırmızı Oda.39. BÖLÜM
Dizi şimdiden tekrara sarmaya başladı. Hikmet amcanın rahatsızlanması ve diziye olay katması, Esat ve Gülben çok iyiyken pat Gülben'in bitirmesi ve ilişkilerinin tekrar başa sarması... Farklı bir şeyler mi denesek?
Han ve Anıl'ın sahneleri çok sıkıcı, kesinlikle ilgi çekmiyor. Eminim diziyi izleyen birçok isim de o ikilinin sahnelerinde kanal değiştiriyordur. Anıl'ın ilk sezon performansını gerçekten çok beğenmiştim ama bu sezon boşa gelmiş, ne gerek var bu sahnelere?
Rüya'ya ısınamadım zaten, Hikmet amcayı dinlemesi ne alaka? Biraz sevimli bir karakter yaratılsa daha mı iyiydi İnci'nin ardından?
40. bölüm tanıtımı çok iyi olmuş yalnız, reytingleri yükseltir diye düşünüyorum. Hikmet amca ölür mü? Sanmam...
Masumlar Apartmanı haftaya +8 reytinge çıkar tanıtım harikaTekrara sarmayan bir dizi görmek istiyorsan adresin Kırmızı Oda.
Reyting düşünce hemen hastane ajitasyonuna sığınmaları ne acınası.Masumlar Apartmanı haftaya +8 reytinge çıkar tanıtım harika
Ajitasyonu ortaya atarsan Kırmızı Oda'dan çıkamazsınReyting düşünce hemen hastane ajitasyonuna sığınmaları ne acınası.EHHŞ bulldozerle üstünden geçecek.
Yoo ortada Türkiye'nin gerçekleri var oysa bu dizi çoktan gerçeklerden kopup 50 sene öncesinin Yeşilçam filmlerine döndü.Ajitasyonu ortaya atarsan Kırmızı Oda'dan çıkamazsın
Yeşilçam Türk film tarihinin en iyi dönemi değil mi, ne güzel övgüler öyleYoo ortada Türkiye'nin gerçekleri var oysa bu dizi çoktan gerçeklerden kopup 50 sene öncesinin Yeşilçam filmlerine döndü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?