Ah be İnci keşke gitmeseydin Han'ın yanından
Han neden bekledin ki ambulansı araba ile götürsene hastaneye
------
Han neden bekledin ki ambulansı araba ile götürsene hastaneye
Yeni sezonda akıl hastanesi sahneleri mi olacak şimdi? Bu bir süre sonra sıkar gibi.
Sezon başında Safiye ve Gülben, hastaneye yatırılır diye düşünürken şimdi ne oldu...Çok olmaz bence zaman atlaması da olur
Han'ı mı yatırdılar. 😱Sezon başında Safiye ve Gülben, hastaneye yatırılır diye düşünürken şimdi ne oldu...
Evet. 😱 Spoiler oldu ama...Han'ı mı yatırdılar. 😱
Yok yok izlemediğim dizilerde takılmıyorum. İyi ki izlememişim valla, geçen bölümün o şirin havasından sonra ağır gelirdi de bak yarın merak edip açadabilirim.Evet. 😱 Spoiler oldu ama...
Bölümde bir kaç duygusallaştığım sahneler oldu o kadar, yoksa pek dram yoktu.Yok yok izlemediğim dizilerde takılmıyorum. İyi ki izlememişim valla, geçen bölümün o şirin havasından sonra ağır gelirdi de bak yarın merak edip açadabilirim.
Bence zaman atlaması olurYeni sezonda akıl hastanesi sahneleri mi olacak şimdi? Bu bir süre sonra sıkar gibi.
Son sahne güzeldi bayağı. Final gibi bir sezon finali bölümü olmuş. Benim için de final yaptı zaten dizi, 2.sezonda izlemem sanırım hiç.İnci'ye bu kadar kötü bir son yazabileceklerini tahmin etmiyordum.
------
Uzun süredir doğru düzgün izlemiyorum ama Esat'ın karakter dönüşümü de çok zorlama ve saçma olmuş.
Aklıma hiç bir şey gelmiyor. Belki bir kaç bölüm öyle giderler ama sonrasında olabilir.Bence zaman atlaması olur
Dramatik sahnelerde bu ara çok fena oluyorum da keşke izleseydim, neyse artık ilgimi çeken sahnelere. Yarın için dinlenmiş oldum.Bölümde bir kaç duygusallaştığım sahneler oldu o kadar, yoksa pek dram yoktu.