TRT 1 Masumlar Apartmanı - Dizi Yorumları

Nisan ortasından beri bu dedikodu dolaşıyor. Ama yeni sezonda ayrılacak deniliyor. Olma ihtimali var bence. Zaten dizinin uyarlandığı kitapta var olmayan bir karakter.
Yapımdan bir açıklama yok tabi ki.
Ama medya sektörü ile ilgilenenler hafiften böyle haberler yapmaya başlamış. Sözleşmesinin sezon finali itibarıyla biteceği, ikinci sezon için görüşmeler yapacaklarını söyleyen haberler var.

Reactions: Emre Ozansoy
Fragman yine çok çok iyi. Son bölümünü pek beğenmemiştim, umarım bu hafta güzel bir bölüm izleriz.

Akıllardaki tek soru evlendiğiniz de kendinize nasıl bakacaksınız

Reactions: offensive
Geçen hafta biraz kısa videoları izlemiştim. Bu ara son bölümlere yine odaklanıp en azından ne olmuş ne bitmiş bakayım.

Esra ve Gülben sahnelerini baya beğendiğimi ekliyeyim. Esat'ın Gülben ile Esra'nın evinde görüşüp konuşmaları en son izlediğim sahne olmuştu

Son bölüme bakındım. Zaman zaman yine ağır geldiği için ileri sardım. İzlemeyeli Safiye ve Gülben'de değişiklikler olmuş. Daha rahat dışarı çıkabiliyorlar. Bölümün yine en güzel sahneleri Esad,Gülben ve Esra sahneleriydi.
Neriman da daha özgüvenli ve çıkışlar yapan biri olmuş.

Evet daha rahat çıkabiliyorlar çünklü koskoca bin yıllık psikoloji bilimi varken "aşk iyileştirdi" onları.

Reactions: Dosi
Evet daha rahat çıkabiliyorlar çünklü koskoca bin yıllık psikoloji bilimi varken "aşk iyileştirdi" onları.
Aşk insanı iyi biri de yapar kötü biride. Araştırmalara göre sarılmanın positif etkileri var, gülmek de insanda olumlu etkilere sebep oluyor. Bu yüzden bu durumda normaldir

Aşk insanı iyi biri de yapar kötü biride. Araştırmalara göre sarılmanın positif etkileri var, gülmek de insanda olumlu etkilere sebep oluyor. Bu yüzden bu durumda normaldir
Psikolojik sorunları kökünden iyileştirmez ama.

Reactions: Dosi