Emre Ozansoy
Moderatör
Kitap attıysa büyük ihtimalle Naci'dir ama ters köşe de yapabilirler her an.
Zannetmiyorum, düşük bir ihtimal gibi duruyor. Geçen bölümün son sahnesinde de kazan dairesine yemek götürmüştü çünkü.Hayal olabilir mi bu sahne?
Öyle bir kaç yorum gördüm de merak ettim. Safiye annesinin hayalini görüyor, Han da orada birinin hayalini görüyordur yada manker falan olabilir.Kitap attıysa büyük ihtimalle Naci'dir ama ters köşe de yapabilirler her an.
------
Zannetmiyorum, düşük bir ihtimal gibi duruyor. Geçen bölümün son sahnesinde de kazan dairesine yemek götürmüştü çünkü.
MA'yı izliyor muydun ki? Farketmemişim bile.Öyle bir kaç yorum gördüm de merak ettim. Safiye annesinin hayalini görüyor, Han da orada birinin hayalini görüyordur yada manker falan olabilir.
Sadakatsiz'in son bölümü gibi bir şey çıkara şaşırmam.
İlk bir kaç bölümden sonra bıraktım. Ama yapılan yorumlardan, sahnelerden ve fragmanlardan takip etmeye çalışıyorum.Diziyi izliyor muydun? Farketmemişim bile.
Zürafa?Zürafa'ya ne oldu öyle? 😱
Her konuda haklı olmadığının en büyük kanıtı bu mesaj ile özetlenebilir. Hiçbir zaman kesinlikle demeyeceksin.Han kesinlikle hayal görüyor ne Naci var orda nede Esat kesinlikle hayal görüyor
Salı'yı iple çekiyorum yine. O değil de diziyi izleyen kaç kişiyiz Allah bilir. Kendimi konuda yalnız hissediyorum.
Ya sen Kırmızı Oda'yı bayağı boşladın ne iş.25. BÖLÜM
19. bölümden beri biriktirmişim, son 3-4 gündür bölümleri tamamlıyorum. Özlemişim vallahi, anca vakit bulabildim. Çok huzur veren, gülümseten, sakin işlerden biri. Ekibin enerjisine bayılıyorum, ekibin güzelliği işe de yansıyor böyle işte.
İnci ve Ege'nin babası öldü, sonunda öldü diyeyim hatta. Hiç sevmiyordum adamı zaten, tabi ölüm üzüyor orası ayrı... Ege'nin adına en çok üzüldüm.
Safiye'nin İnci'ye tokat atması, İnci'nin eve ayakkabılarıyla girerek çığlık atması... Efsane sahnelerdi kesinlikle.
Han'ın çöpü karıştırdığı olaylarını İnci gördü, tabi Esra'nın da etkisi var. İnci beklenen tepkiyi vermedi, garip bir şekilde hoşgörüyle karşıladı. Tedaviye ikna etmesi epey zor olacak gibi.
Ben tüm dizileri boşladım. 19. bölümde kalmışım diyorum sana... Her dizide 10 bölüm birikti resmen, toparlayacağız, genciz, güzeliz...Ya sen Kırmızı Oda'yı bayağı boşladın ne iş.
Pazar günü programım belli oldu şimdiden.AZ ÖNCE KONUŞTUM PROGRAMI - 19.04.2021 (Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar)
Al doya doya izle bakalım. @kerem