Emre Ozansoy
Moderatör
Dizide sağlıklı bir tane isim yok. Hepsinin ya ruhsal ya da fiziksel bir hastalığı var.
Bence sen de Naci ölene kadar diziyi izleme.Amin. Fragmanları çok beğendim, güzel bir bölüm bizi bekliyor demek ki.@dreamy
Öleceği kesin mi ki?Bence sen de Naci ölene kadar diziyi izleme.
Ölmezse de Naci eziyetine katlanılmaz yani Safiye'ye Gülben'den başkası yakışmıyor.Öleceği kesin mi ki?
26'ya kadar şans vermek lazım. 2,5 saat yayın yapıyorlar sonuçta biraz saçmalamaları normal.Ölmezse de Naci eziyetine katlanılmaz yani Safiye'ye Gülben'den başkası yakışmıyor.
İkinci fragman iyiymiş evet.Amin. Fragmanları çok beğendim, güzel bir bölüm bizi bekliyor demek ki.@dreamy
Evet, anlaşılan biraz daha geriye gidecekler. Belki onun annesi de öyledir.Biz Hasibe den kurtulmak istiyoruz da birde annesimi varmış yaa
Ezgi Mola olağanüstüydü..
Annesinden kurtulmak için yaşadığı duygu patlaması mükemmeldi..
Mükemmel Rol yapıyor!!! Resmen evde onla bilrikte yaşadım... Ağlamaktan mahvoldum!
Çok ağladım izlerken...kafamı duvara bende vuracaktım. Onunla yaşadım vallahi.Değilmi abi hele yardım baba dediğinde içim gitti ya
Çok ağladım izlerken...kafamı duvara bende vuracaktım. Onunla yaşadım vallahi.
Manisada kıyamet koptu; 1 saat aralıksız yağmur,fırtına,şimşek...Ahh abim benim yaa ben bugün salonda izledim bölümü netim sıkıntılı hala annemler yanımdaydı yoksam kesin ağlardım annem diyo bu ne biçim dizi güzel değilmil diye
Manisada kıyamet koptu; 1 saat aralıksız yağmur,fırtına,şimşek...
Uydu gitti bende netten izledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?