Sadakatsiz'i bırakmayacaksın en azından.Evet, ama internetten izleyeceğim. Sevdiğim 4 isim var kaçmaz.
Sadakatsiz'i bırakmayacaksın en azından.Evet, ama internetten izleyeceğim. Sevdiğim 4 isim var kaçmaz.
Yok ya, bırakmam Sadakatsiz'i. Cumartesi günü açar izlerim internetten.Sadakatsiz'i bırakmayacaksın en azından.
Arzum Onan ile oynasalar tekrardan çok ama çok iyi olur, ama bu dizi uzun ömürlü de olsa, kısa da sürse Mehmet Aslantuğ'u kısa süre içerisinde tekrar başka dizilerde görmeyiz bence.Bu adam keşke eşiyle gene bir dizi çekseler...
Sıcak Saatler sonundaki anlamsız olaylara kadar 10 numara 5 yıldız bir diziydi.
Oda ATV deydi.. Emre daha öncede konuşuyorduk zamanında en iyi diziler hep atv deydi.
Not: Şebnem Bozoklu diye halen bakmaya devam ediyordum bende afişe @kerem @Emre Ozansoy
Not 2: Galiba bakacağım, DEK in Çarşamba günki bölümü iyice Çukura dönerse..........
Çok mu gizemli geldi? Beklentiye girme derim.Yok ya, bırakmam Sadakatsiz'i. Cumartesi günü açar izlerim internetten.
Ama şu 20 gün sonra olayı olmasa bırakabilirim.
Çok gizemli değil de merak ettirici, iki haftadır aynı sahne ile başladılar. Umarım beklediğime değer, değmezse de yeni adresim belli zaten.Çok mu gizemli geldi? Beklentiye girme derim.
Dizi bir şekilde akıp gidiyor, süresi de çok makul. Bırakacağını düşünmüyorum.Çok gizemli değil de merak ettirici, iki haftadır aynı sahne ile başladılar. Umarım beklediğime değer, değmezse de yeni adresim belli zaten.
Konusu saçmalasa bile süresi için bile izlenir ya. Her dizinin süresi Sadakatsiz, Baraj ve Yasak Elma gibi olsa keşke.Dizi bir şekilde akıp gidiyor, süresi de çok makul. Bırakacağını düşünmüyorum.
Daha da kısalsa iyi olur ama bu kadarına bile razı olur duruma geldik. Çok kaliteli diziler izleyebilirdik ama hem RTÜK hemde dizi süreleri buna fazlasıyla engel oluyor maalesef.Konusu saçmalasa bile süresi için bile izlenir ya. Her dizinin süresi Sadakatsiz, Baraj ve Yasak Elma gibi olsa keşke.
150-180 dakikalık dizilerin yanında cidden bu durum çok iyi, dijital dizilerde olduğu gibi 1 saate indiğini de görürüz umarım.Daha da kısalsa iyi olur ama bu kadarına bile razı olur duruma geldik. Çok kaliteli diziler izleyebilirdik ama hem RTÜK hemde dizi süreleri buna fazlasıyla engel oluyor maalesef.
Yalnız değilmişimBen mi yanlış gördüm bilmiyorum ama konudaki fotoğrafa bakınca ilk Şebnem Bozoklu'yu gördüm sandım. Deniz Çakır'a ne olmuş böyle. 😳
Link gözükmedi.Diziden bir tanıtım daha geldi!
@kerem @Alos @haluk792 @Angelica @The_Erinch @offensive @slhttnmtl @Fks14 @Billy Kane @Yiğitt @mesmeso61
Bu fragman da çok iyi gözüküyor da diziyi izlryemeyeceğim gibi. Yazın bakarım belki.
En sevdiğim tanıtım bu oldu. Olaylar biraz daha anlaşılır gibi, internetten Cuma-Cumartesi günleri izlerim.Bu fragman da çok iyi gözüküyor da diziyi izlryemeyeceğim gibi. Yazın bakarım belki.
Diziden bir tanıtım daha geldi!
@kerem @Alos @haluk792 @Angelica @The_Erinch @offensive @slhttnmtl @Fks14 @Billy Kane @Yiğitt @mesmeso61
Aynen valla. Aslında izlemesine izlerdim de Maraşlı da varken hiç zannetmiyorum.En sevdiğim tanıtım bu oldu. Olaylar biraz daha anlaşılır gibi, internetten Cuma-Cumartesi günleri izlerim.