'Masumiyet'in Yayın Tarihi Belli Oldu! | FOX

Tanıtım çok güzel olmuş tecavüzde var sanıyordum sadece şiddet var kız kendi isteğiyle beraber oluyormuş
Aynen, kız kendi isteğiyle beraber oluyor. Ben pek sevemedim, ilk tanıtım gibi geçişleri hızlı olmuş yine.
Beklediğimden erken. Hayırlı olsun. Bu arada fragman fena değilmiş.
Bende bu kadar erken olacağını tahmin etmiyordum, en azından 1 hafta daha tanıtım yapabilirdiler.

Aynen, kız kendi isteğiyle beraber oluyor. Ben pek sevemedim, ilk tanıtım gibi geçişleri hızlı olmuş yine.

Bende bu kadar erken olacağını tahmin etmiyordum, en azından 1 hafta daha tanıtım yapabilirdiler.
Aynen yani 1 hafta daha çok az olmuş. İddialı bir iş ama günü dolsyısıyla patlaması çok muhtemel. Yasak Elma, Mucize Doktor gibi dizilerin arasında bol bol vermelilerdi.

Reactions: Emre Ozansoy
DEK den müşteri alabilir. Sadakatsizin oranları kemikleşti.
Osmanla ilgisi yok müşterisinin...

DEK Mehdi saçmalığına devam ederse ağlar....

Reactions: Carpe Diem
Reytingleri zaten finallik bir oranda değil ama kanalın işlerinden dolayı bitecek (biterse). Fanlar kanal değişikliği konusunu bugün yazmaya başlamışlar, ama Kanal D ve Star TV dışında alacak çıkmaz.
Az önce Google haberinde gördüm

Ben çok beğendim valla hızlı geçişlerler daha etkili buldıum ben

DEK den müşteri alabilir. Sadakatsizin oranları kemikleşti.
Osmanla ilgisi yok müşterisinin...

DEK Mehdi saçmalığına devam ederse ağlar....
Doğduğun Ev Kaderindir yükselişe geçti son haftalarda izleyici vereceğini düşünmüyorum, ama bu dizi için de aniden 4-5 reytinglik kitle oluşamaz.
Hepsinden azar azar alır bence abi.

Reactions: Carpe Diem
Doğduğun Ev Kaderindir yükselişe geçti son haftalarda izleyici vereceğini düşünmüyorum, ama bu dizi için de aniden 4-5 reytinglik kitle oluşamaz.
Hepsinden azar azar alır bence abi.
yok zaten dekin hepsini alacak değil yahu.
osmandan almaz kitle farklı, dek ve sadakatsizden alabilir.

Ben mi yanlış gördüm bilmiyorum ama konudaki fotoğrafa bakınca ilk Şebnem Bozoklu'yu gördüm sandım. Deniz Çakır'a ne olmuş böyle. 😳