Sadakatsiz 20 gün sonra olayı heyecanlandırıyor, o sahne geldikten sonra Masumiyet'i TV'den de izleyebilirim.Ben de aynı
Sadakatsiz 20 gün sonra olayı heyecanlandırıyor, o sahne geldikten sonra Masumiyet'i TV'den de izleyebilirim.Ben de aynı
Sadakatsizi bırakmam benSadakatsiz 20 gün sonra olayı heyecanlandırıyor, o sahne geldikten sonra Masumiyet'i TV'den de izleyebilirim.
O sahne olmasa bırakırdım ben, umarım beklediğimize değer bir sahne olur.Sadakatsizi bırakmam ben
Çarşamba günü bir değişiklik yapıp diziyi izle bence.Afiş Süper bence
Hayır ben sevmiyorum yeni dizileri yayından kalkar felan.Gene a2'ye bakacam.Çarşamba günü bir değişiklik yapıp diziyi izle bence.
Sen izlicen mi?Çarşamba günü bir değişiklik yapıp diziyi izle bence.
Evet izleyeceğim.Hayır ben sevmiyorum yeni dizileri yayından kalkar felan.Gene a2'ye bakacam.
------
Sen izlicen mi?
Genelde Hülya Avşar'ın dizileri tutmazda.Bi tane tuttu sadeceEvet izleyeceğim.Merak ettiğim bir iş.
Evet dizi konusunda biraz şanssız kendisi umarım bu sefer tutar.Genelde Hülya Avşar'ın dizileri tutmazda.Bi tane tuttu sadece.
Umarım inşalah kardeşimEvet dizi konusunda biraz şanssız kendisi umarım bu sefer tutar.
Zor, ateşe attılar diziyi bile bile. Az reyting alan dizileri bile geçemez benceÇarşamba da tutunacağını pek sanmıyorum ama bekleyip görelim
Tutan dizisi hangisi?Genelde Hülya Avşar'ın dizileri tutmazda.Bi tane tuttu sadece
Kadın İsterse Star ve Show 'da yayınlandı.Tutan dizisi hangisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?