Konuma yeni soru geldi.3. Dünya Savaşı'nı da görecek inşallah.
Konuma yeni soru geldi.3. Dünya Savaşı'nı da görecek inşallah.
Cevaplandı gibi.Konuma yeni soru geldi.
yok gelişme maalesefHee tmm bende rk neyse diyorum oda doğru
Sezon finali yapıp yazın devam ettirilecek diye duymuştum ama bir gelişme yokmu @haluk792
Kefaret de çok güzel ki. Tutsun da bu dizimiz Çarşamba'ya ilaç gibi gelsin. çok iyi dizi geliyor (%90 çarşamba günü)Tanıtımı şimdi tekrar izleyince aklıma geldi. Umarım dizi Kefaret gibi flashbackler ile gitmez, öyle bir hava verdi çünkü.
Umarım Cumartesi olur harcanmasını istememKefaret de çok güzel ki. Tutsun da bu dizimiz Çarşamba'ya ilaç gibi gelsin. çok iyi dizi geliyor (%90 çarşamba günü)
sen çal kapımı adlı canım dizim bu hafta abc1 de 5 ve üstü gelirse dengeler değişecekmiş.Umarım Cumartesi olur harcanmasını istemem
Gelmez bence ÇGH inşallah Cumartesine geçersen çal kapımı adlı canım dizim bu hafta abc1 de 5 ve üstü gelirse dengeler değişecekmiş.
Tanıtımı şimdi tekrar izleyince aklıma geldi. Umarım dizi Kefaret gibi flashbackler ile gitmez, öyle bir hava verdi çünkü.
Gelmez bence ÇGH inşallah Cumartesine geçer
@slhttnmtl @Angelica kulislerde ilk bölüm 24 Şubat Çarşamba deniyor!Bence dizi tutmaz.Hangi gün olursa olsun.
Hadi bakam n olacak@slhttnmtl @Angelica kulislerde ilk bölüm 24 Şubat Çarşamba deniyor!
Ama o zaman olursa izleyemem.@slhttnmtl @Angelica kulislerde ilk bölüm 24 Şubat Çarşamba deniyor!
Neden, kaçar mı bu süper dizi?Ama o zaman olursa izleyemem.
Sadakatsiz varken mi @slhttnmtlNeden, kaçar mı bu süper dizi?
Sadakatsiz varken kaçar.Neden, kaçar mı bu süper dizi?
Aynen öyleSadakatsiz varken kaçar.
Sadakatsiz varken kaçar.
AB'de bu dizimiz 6-7 alır.Aynen öyle
Bence alamaz 4,00 4,50 belkiAB'de bu dizimiz 6-7 alır.
Zannetmiyorum ya.AB'de bu dizimiz 6-7 alır.