Dizinin asıl meselesi başkayken herkes filtre olayını konuşuyor kimse işinin böyle saçma sapan şeylerle gündeme gelmesini istemez.Filtre konusunda hak veriyorum ama şu dilinin ayarı yok cidden.
Dizinin asıl meselesi başkayken herkes filtre olayını konuşuyor kimse işinin böyle saçma sapan şeylerle gündeme gelmesini istemez.Filtre konusunda hak veriyorum ama şu dilinin ayarı yok cidden.
DİZİNİN TEK KONUŞULACAK YANI SERKAY'DIR.Dizinin asıl meselesi başkayken herkes filtre olayını konuşuyor kimse işinin böyle saçma sapan şeylerle gündeme gelmesini istemez.
Günlerdir içimde tutuyorum daha fazla dayanamadım.Ha başladı yine.@Özgür
Hayır bir de diziyi izlese gam yemeyeceğim.Hiç şaşırmadım.Geç bile kalmıştı.
Ona ben de şaşırıyorum.Hayır bir de diziyi izlese gam yemeyeceğim.Zaten şaşırıyorum Sadakatsiz ve Masumiyet gibi tam kendine göre yapımları izlememesine.
Ben her konuda olduğum gibi dizi konusunda da seçiciyim.Hayır bir de diziyi izlese gam yemeyeceğim.Zaten şaşırıyorum Sadakatsiz ve Masumiyet gibi tam kendine göre yapımları izlememesine.
Nesi bana göre? Entrikası ise ben daha entrikacıyım. Parlak desen o da yok. .ss
Sanmıyorum.Ben her konuda olduğum gibi dizi konusunda da seçiciyim.
------
Taro var kesmiyor mu seni.Ben her konuda olduğum gibi dizi konusunda da seçiciyim.
------
İstisnalar kaideleri bozmaz, kötü tesadüf.Sanmıyorum.Perşembe üç dizi birden izliyorsun nesi seçicilik.
Taro kim ayol dün ki çocuk, donumda sallarım ben onu, hakaret sayarım.Taro var kesmiyor mu seni.
Burada böyle deyip gizli gizli düştüğünü bilmiyorum sanki.İstisnalar kaideleri bozmaz, kötü tesadüf.
------
Taro kim ayol dün ki çocuk, donumda sallarım ben onu, hakaret sayarım.
İnan ki hiç ilgimi çekmedi. Çekse neden gizliyim.Burada böyle deyip gizli gizli düştüğünü bilmiyorum sanki.Belki Şevval'in oğlu kontenjanından seviyorsundur diye düşündüm.Bence tam senlik tipi var.
O da doğru sen asla gizlemezsin direkt söylerdin.İnan ki hiç ilgimi çekmedi. Çekse neden gizliyim.
Benlik derken neyi kast ettin?
Annesinin yeri ayrı Şevval'i aşırı sevdiğimden Taro'ya verecek kalmadı. .ss
Çevremde açık gözlü, dobra kimliğimle de bilinirim.O da doğru sen asla gizlemezsin direkt söylerdin.
Parlak işte.Biraz da böyle asi bir tip gibi.Giyimi falan da güzel.
Son cümle tehlikeli.
Ben senin ne ile bilindiğini söylerdim de burada olmaz.Çevremde açık gözlü, dobra kimliğimle de bilinirim.
Giyiminin nesi güzel nesini beğendin? Sokak serserileri gibi.
Nesi tehlikeli?
Ay beni şımartıyorsun.Ben senin ne ile bilindiğini söylerdim de burada olmaz.
E işte sen de böyle serseri, zibidi tipleri seviyorsun.
Bir daha oku anlarsın.Verecek kalmadı.Hiçbir anlam yok.
7. BÖLÜM 2. FRAGMANI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?