- Reaksiyon puanı
- 19,180
- Puanı
- 1,060
Daha yayınlamadım.En yakın zamanda yayınlayacağım.Kapağı belirlemek uzun sürdüğü için yayınlayamadımAslında tek kelimeyle mükemmel gidiyordu Alpercim, Whatpadden mi nerden yayınlıyorsun linkini koyda bakalım bölümüne , emin ol çok okumak istedim dediğim gibi hem zamandan hemde pc den dolayı okuyamadım pişman değilim uzunluğuna da lafım yok akıcıydı ellerine sağlık @cookies
Akıcı bir olay örgün var kesinlikle okurumDaha yayınlamadım.En yakın zamanda yayınlayacağım.Kapağı belirlemek uzun sürdüğü için yayınlayamadım
İlk bölüm 1465 ikinci bölüm 1897 kelime oldu 3. Yü yazmaya baslıycamAkıcı bir olay örgün var kesinlikle okurumBekliyorum haberdar edersin beni de.
Maşallah kardeşini mi anlatıyonİlk bölüm 1465 ikinci bölüm 1897 kelime oldu 3. Yü yazmaya baslıycam
Ederim 😉
Hayır kardeşimle down sendromlu nida arasında bir benzerlik yokMaşallah kardeşini mi anlatıyon
Hayır onu demedim kardeşin üzerinden hikaye mi anlatıyonHayır kardeşimle down sendromlu nida arasında bir benzerlik yok
Ben şu ana kadar her hikayeme @Çiğdem- i başrol yapmıştım ama artık yeter diye düşünüp Kardesimi basrol yaptığım doğrudur 😉Hayır onu demedim kardeşin üzerinden hikaye mi anlatıyonYanlış anladın beni bende biliyorum baba mesleği abi mesleği vs değişik sadece karakterler çevren mi onu demek istedimismen olarak tabi .
Doğru karar alkış yok ki sana yollayayımBen şu ana kadar her hikayeme @Çiğdem- i başrol yapmıştım ama artık yeter diye düşünüp Kardesimi basrol yaptığım doğrudur 😉
Misal Hikayede çok hoş karakterler olacakDoğru karar alkış yok ki sana yollayayımhelal bee
Karakterler feciMisal Hikayede çok hoş karakterler olacak
Down sendromlu
Zayıflama hastası
Akciğer kanseri
Sakat
Psikopat.
Karakterlerim çosturcak bide arkadas olcaklar@Çiğdem- de yoldan geçen biri olur
Hahaha yok ya o kadar olmaz heraldeKarakterler feci
çiğdem yoldan geçerken birini ayartmasındasonra senaryoyu sırtlanır gider seksi dilenci gibi
Misal Hikayede çok hoş karakterler olacak
Down sendromlu
Zayıflama hastası
Akciğer kanseri
Sakat
Psikopat.
Karakterlerim çosturcak bide arkadas olcaklar@Çiğdem- de yoldan geçen biri olur
Ben şu ana kadar her hikayeme @Çiğdem- i başrol yapmıştım ama artık yeter diye düşünüp Kardesimi basrol yaptığım doğrudur 😉
aaaaaa şunada bakın sen benimle ünlü bir senarist oldun ayoll seni ben ünlü yaptım şimdi kardeşini almıs torpille benim yerime başrole getiriyorsun @gözlemci @Harunnn60 😱😱😱Doğru karar alkış yok ki sana yollayayımhelal bee
Ayol sen halkın seksi dilencisisin bide down sendromlusu olursan ben göze çarparımaaaaaa şunada bakın sen benimle ünlü bir senarist oldun ayoll seni ben ünlü yaptım şimdi kardeşini almıs torpille benim yerime başrole getiriyorsun @gözlemci @Harunnn60 😱😱😱
@Castei hukuk okuyor ve avukat olunca benim avukatım olucak mahkemede görüşürüz artık @cookies
Ben olayımda çiğdem eksik kalsın gibiHahaha yok ya o kadar olmaz heralde
Bu arada sende varsın ama 4. Bolumde gelceksin gibi duruyor
Bence artık yüzün eskidiaaaaaa şunada bakın sen benimle ünlü bir senarist oldun ayoll seni ben ünlü yaptım şimdi kardeşini almıs torpille benim yerime başrole getiriyorsun @gözlemci @Harunnn60 😱😱😱
@Castei hukuk okuyor ve avukat olunca benim avukatım olucak mahkemede görüşürüz artık @cookies
Lo cidden yüzü eskidi kızınBen olayımda çiğdem eksik kalsın gibi
Bence artık yüzün eskidibunu kabul etmen gerekir sanki
Hiç fark etmezLo cidden yüzü eskidi kızın
Bu arada @Çiğdem- sanki seksi dilenciden kovdum seni altı üstü yeni hikayeme koymadım davayı ben kazanırım
Seni kör biri mi yapsam lo gözlemci
kısa olsun diyen arkadaşlar izledikleri dizilerin senaryosunun world üzerinde 60-70 sayfa olduğunu bilmiyorlar herhalde
Sağlam bir konusu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?