'Masum Değiliz' Dizisinden İlk Kareler!

Neden hafta sonuna bırakıyorsun ki Medcezir'i hafta sonu izle :A
Şu an izindeyim, Medcezir'e ikinci kez başladım. Hafta içi izliyorum çünkü dizi pat pat bölünmesin diye. Haftalık dizileri de iki günde bitirip çıkıyorum, böylece Medcezir'de iyi bir ilerleme sağlayıp haftalık dizilerimden de geri kalmıyorum. :bhr:

Şu an izindeyim, Medcezir'e ikinci kez başladım. Hafta içi izliyorum çünkü dizi pat pat bölünmesin diye. Haftalık dizileri de iki günde bitirip çıkıyorum, böylece Medcezir'de iyi bir ilerleme sağlayıp haftalık dizilerimden de geri kalmıyorum. :bhr:
İyi bir taktik yapmışsın ama Medcezir'e neden ikinci kez başladın onu anlamdadım :A :A

Medcezir güzel diziydi severdim sen ilk oynadığı yıllar forumda mıydın hatırlamıyorum sanki :A
Ben Medcezir'in ilk sezonu biterken geldim ama o dönem izlemiyordum, hatta antisiydim. Sonra final yapmaya 1 ay vardı, izlemeye başladım. 1 ayda atak yapıp finale yetişmiştim. :D

Ben Medcezir'in ilk sezonu biterken geldim ama o dönem izlemiyordum, hatta antisiydim. Sonra final yapmaya 1 ay vardı, izlemeye başladım. 1 ayda atak yapıp finale yetişmiştim. :D
Ahahah o da güzelmiş bak kim sevdirdi acaba sana o diziyi forumdan biri mi :A

Leyla ile Mecnun'un Arda'sına bakın kemik gözlüğü de taksa resmen bizim Profesör :A

images

@MEnes @OzaN @MasacRE- @eskici