Neden hafta sonuna bırakıyorsun ki Medcezir'i hafta sonu izleSen izle, cumartesine yorum atar konuşuruz.
Neden hafta sonuna bırakıyorsun ki Medcezir'i hafta sonu izleSen izle, cumartesine yorum atar konuşuruz.
Şu an izindeyim, Medcezir'e ikinci kez başladım. Hafta içi izliyorum çünkü dizi pat pat bölünmesin diye. Haftalık dizileri de iki günde bitirip çıkıyorum, böylece Medcezir'de iyi bir ilerleme sağlayıp haftalık dizilerimden de geri kalmıyorum.Neden hafta sonuna bırakıyorsun ki Medcezir'i hafta sonu izle
İyi bir taktik yapmışsın ama Medcezir'e neden ikinci kez başladın onu anlamdadımŞu an izindeyim, Medcezir'e ikinci kez başladım. Hafta içi izliyorum çünkü dizi pat pat bölünmesin diye. Haftalık dizileri de iki günde bitirip çıkıyorum, böylece Medcezir'de iyi bir ilerleme sağlayıp haftalık dizilerimden de geri kalmıyorum.
Can sıkıntısı + özlemiştim. Bir daha artık emekli olduğumda falan izlerim herhalde.İyi bir taktik yapmışsın ama Medcezir'e neden ikinci kez başladın onu anlamdadım
Medcezir güzel diziydi severdim sen ilk oynadığı yıllar forumda mıydın hatırlamıyorum sankiCan sıkıntısı + özlemiştim. Bir daha artık emekli olduğumda falan izlerim herhalde.
Ben Medcezir'in ilk sezonu biterken geldim ama o dönem izlemiyordum, hatta antisiydim. Sonra final yapmaya 1 ay vardı, izlemeye başladım. 1 ayda atak yapıp finale yetişmiştim.Medcezir güzel diziydi severdim sen ilk oynadığı yıllar forumda mıydın hatırlamıyorum sanki
Ahahah o da güzelmiş bak kim sevdirdi acaba sana o diziyi forumdan biri miBen Medcezir'in ilk sezonu biterken geldim ama o dönem izlemiyordum, hatta antisiydim. Sonra final yapmaya 1 ay vardı, izlemeye başladım. 1 ayda atak yapıp finale yetişmiştim.
Çağatay Ulusoy.Ahahah o da güzelmiş bak kim sevdirdi acaba sana o diziyi forumdan biri mi
Dizinin başında da Çağatay Ulusoy vardı o zamanlar sevmiyor muydun Çağatay'ıÇağatay Ulusoy.
Dikkatimi çekmiyordu.Dizinin başında da Çağatay Ulusoy vardı o zamanlar sevmiyor muydun Çağatay'ı
Baklavaları görünce mi dikkatini çektiDikkatimi çekmiyordu.
Neyse ne, hayranı olduk işte. İkinci kez 77 bölüme başlatan diziler nadirdir.Baklavaları görünce mi dikkatini çekti
Evet haklısın ben başlamam meselaNeyse ne, hayranı olduk işte. İkinci kez 77 bölüme başlatan diziler nadirdir.