RüzgarGülü
Süper Favori Üye
Kerem ve Hasan'ı bende seviyordum ya. Az önce baktım canlı yayindan önce 5 dk kadar kapattım sonra. Bu yıl isinamadim
Ne reklamı ?Acun’un sürprizi reklam çıktı 😂😂 Yapay zeka
Siri : Benim günahım ne?
ChatGPT: Beni niye çağırmadınız?Siri : Benim günahım ne?![]()
O kadar reklamda heyecanlanmadim bu bile ilgimi çekmedi. Can çekişme şeysi olarak algılıyorum. Programın güvenilirliğini kazansa daha iyi olur bence. Yapay zeka secse ne seçmese ne.Acun’un sürprizi reklam çıktı 😂😂 Yapay zeka
Yapay zeka yemekleri tadamayacağına göre, sadece görüntüye göre mi seçecek? Adil olacak mı?O kadar reklamda heyecanlanmadim bu bile ilgimi çekmedi. Can çekişme şeysi olarak algılıyorum. Programın güvenilirliğini kazansa daha iyi olur bence. Yapay zeka secse ne seçmese ne.![]()
Zaten adil olmaz o ya. Var mısın Yok musun da da Hamdi bey yokmuş teklifi Acun Bey söylüyormus diyorlardı öyle olabilirYapay zeka yemekleri tadamayacağına göre, sadece görüntüye göre mi seçecek? Adil olacak mı?
Dün akşam X'te okumuştum reyting için bu ikiliyi tartıştıracaklarını vs.İlk haftadan Çağatay ve Sergen'i karşı karşıya getirdiler, güzel kurgu![]()
Fanlar profesyonel zaten, Acun Medya'nın yapacağı hamleleri de tahmin etmek zor değil kendilerini sürekli tekrar ettikleri içinDün akşam X'te okumuşum reyting için bu ikiliyi tartıştıracaklarını vs.
Fanlar doğru analiz yapmışlar![]()
Yapay zekayı kullandılar mı bu akşam?Fanlar profesyonel zaten, Acun Medya'nın yapacağı hamleleri de tahmin etmek zor değil kendilerini sürekli tekrar ettikleri için![]()
İzlemedim, bilgim yokYapay zekayı kullandılar mı bu akşam?![]()
Kaos olduğunu nasıl anlıyorsun?İzlemedim, bilgim yokBen sadece kaos olabilecek kısımlarda açıyorum programı
![]()