TV8 MasterChef Türkiye - Program Yorumları

RüzgarGülü de görmüş demek o yorumu :A

Fragmandan dolayı olabilir o zaman fragman daha önce paylaşılıyor sonuçta :D
Yok ben izlerken tahmin ettim hemde İsveçli diye hemde dosi de tam kelimeleri anlamadan geziyordu ya foruma ilk geldiginde öyle ifadesi var aylanin ondan :D
Buldum bile :Z
5 Haziranda yazmisim. Benim mesajlarimda acik aramayin zararli siz cikarsiniz
@Bully @RüzgarGülü
İlk defa gördüm :)

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Bully
Tam da @Dosi'nin Türkiye'ye geldiği zamanlar :A
Belki Ayla @Dosi'dir :F

@xemrexxx @Bully
Oh My God Wow GIF

• Güldürdün
Reactions: Royal_Highness
  • Beğendim
Deniz ağlamasıyla aklımda kaldı ya üzülmüştüm ona.

Benim adamım Çağlar gelmemiş miydi? İzlemedim ben. Hafif balık etli birisi güzel yorum yapar :)
Çağlar da dahil tüm kadro vardı :) Daha sonradan yedeklerden ana kadroya gelenler de vardı. Hepsi yarışmadan sonra neler yaptıklarını anlattılar kısa kısa. 2024 yarışmacılarından çok pozitif enerji alıyorum nedense :D

• Beğendim
Reactions: RüzgarGülü
Çağlar da dahil tüm kadro vardı :) Daha sonradan yedeklerden ana kadroya gelenler de vardı. Hepsi yarışmadan sonra neler yaptıklarını anlattılar kısa kısa. 2024 yarışmacılarından çok pozitif enerji alıyorum nedense :D
Geçen sene daha pozitif ve daha samimiydi çünkü. Bu sene çoğu taktik geliştirip gelmiş gibi. Ana kadro elemesinde herkes taktiksel konuşuyor yada adam seçiyor. 🙉

Çağlar varsa göz atarım fırsat bulursam oyunlardan :D

• Beğendim
Ayla ilerler ama onu şampiyon yapmazlar biz İsveç’ten iyiyiz mesajı için :A

Türk yemeklerine çalışmalı Ayla :A

Foruma ara ara yaptığım hamur işleri, yemekleri altmışlığım var :A

Düşmanlarımın hazin sonu :A

• Güldürdün
Reactions: Bully