RüzgarGülü
Süper Favori Üye
İyi bakalım o zaman. Yorumları özledik. Ana kadro tam oluşmadi diye herhalde bu sene durgun geçiyor bu konuDenk geldikçe izliyorum. Ama çok nadir
Ana kadro başlayınca belki daha sık izlerim![]()
İyi bakalım o zaman. Yorumları özledik. Ana kadro tam oluşmadi diye herhalde bu sene durgun geçiyor bu konuDenk geldikçe izliyorum. Ama çok nadir
Ana kadro başlayınca belki daha sık izlerim![]()
Kemal'i kastediyordun sanırım, elendiBu bizim @Dosi diye heyecanla izliyorum Ayla yı
------
İnşaat mühendisi var bende onu heyecanla izliyorum bakalım çıkacak mı? 3 lü grupta felan çok iyiydi![]()
Malesef 🥲Kemal'i kastediyordun sanırım, elendi
![]()
Favorim yok daha ama dün 2. Olan şimdi ismini unuttum fena durmuyor. Ana kadroya girerse favlarım
Aslı?Favorim yok daha ama dün 2. Olan şimdi ismini unuttum fena durmuyor. Ana kadroya girerse favlarım![]()
Aslı dün döktü ya mangala etleri üzüldüm ama ona rağmen gülümsemesini kaybetmedi. Çıksaydı keşke. Yetenekli olduğunu düşünüyorum ve güzel fikirleri vardı. Ahh be Aslı olmadı malesef.Ana kadroya giren 19.yarışmacı Merve
Dur bakalım hemen karalar bağlama yedeklerden girer belki ana kadroya. Yetenekli kız, hak ediyor.Aslı dün döktü ya mangala etleri üzüldüm ama ona rağmen gülümsemesini kaybetmedi. Çıksaydı keşke. Yetenekli olduğunu düşünüyorum ve güzel fikirleri vardı. Ahh be Aslı olmadı malesef.
Umarım girer ya. Kemal de gitti zatenDur bakalım hemen karalar bağlama yedeklerden girer belki ana kadroya. Yetenekli kız, hak ediyor.
İsveç MasterChef ikincisi Ayla, bu sezon MasterChef Türkiye’de. Biliyor muydun
Evet, hatta gitmeden yorumum vardi bunla alakali. Biraz bakindim bulamadim. Kim bilir hangi konuda yazmisimİsveç MasterChef ikincisi Ayla, bu sezon MasterChef Türkiye’de. Biliyor muydun![]()
Buna şaşırdım çünkü o yorumu ben de görmedim ve Ayla’nın ilk videosu 25 Haziran’da paylaşılmış, sen 14 Haziran’da gitmiştinEvet, hatta gitmeden yorumum vardi bunla alakali. Biraz bakindim bulamadim. Kim bilir hangi konuda yazmisimEmre etiketlemisti ona cevap vermistim. Bu kalmis aklimda
![]()
İste aklımda ondan dolayı Ayla dosi diye bütünleşti. Ayla destekloyorim bu arada yetenekli kendisiBuna şaşırdım çünkü o yorumu ben de görmedim ve Ayla’nın ilk videosu 25 Haziran’da paylaşılmış, sen 14 Haziran’da gitmiştinAyla’nın ilk göründüğü bölüm 24 Haziran
Bana biraz zaman ver. Yazimi bulup getirecegim. yazdigim bazi cümleler bile net aklimda.Buna şaşırdım çünkü o yorumu ben de görmedim ve Ayla’nın ilk videosu 25 Haziran’da paylaşılmış, sen 14 Haziran’da gitmiştinAyla’nın ilk göründüğü bölüm 24 Haziran
İste aklımda ondan dolayı Ayla dosi diye bütünleşti. Ayla destekloyorim bu arada yetenekli kendisi![]()
RüzgarGülü de görmüş demek o yorumuBana biraz zaman ver. Yazimi bulup getirecegim. yazdigim bazi cümleler bile net aklimda.
Yalniz fragmani paylasmisti bana. Fragmanda kendini tanitmisti. Bak simdi bu detayda geldi aklima![]()
kadının biri isveçten gelmiş @Dosi oraya da ajanlarını sokuyor 😱 dış mihrak iyice tehlikeli oldu .ss![]()
Memleketlim bizde 2. olmuştu, Tr’de o torpilli programda Aylacığımı harcamasalar bari :S