ezgi gidici gibi..bence ezgi ya da semihi yollayabilir zaten semih sürekli kaybediyor vb. çöktü derler
sosu kesti
ezgi gidici gibi..bence ezgi ya da semihi yollayabilir zaten semih sürekli kaybediyor vb. çöktü derler
Muratcan yine potadan 1. çıkıyor , @serhatt la karşılaşmamak için yarışmaya çivi çaktı ; tabak kazanmada son sırada yer almasına rağmen edepsiz yakında acunun tuttuğu erkekler evini basar
@Dosi @cookies @Bully @Yakamoz-Asi @The_Erinch @tekin @Royal Highness @Angelica @Zeyno @12.Adam @RüzgarGülü @Emre Ozansoy
Hayalperestliğin üstünde yine.Muratcan yine potadan 1. çıkıyor , @serhatt la karşılaşmamak için yarışmaya çivi çaktı ; tabak kazanmada son sırada yer almasına rağmen edepsiz yakında acunun tuttuğu erkekler evini basar
@Dosi @cookies @Bully @Yakamoz-Asi @The_Erinch @tekin @Royal Highness @Angelica @Zeyno @12.Adam @RüzgarGülü @Emre Ozansoy
ayol ne hayali en fazla tesadüf olur tesadüfse de garip sen oğlana bir yükseldin o günden beri oğlan açıldıHayalperestliğin üstünde yine.
Kendini kandırırsın ancak bu safsatalarla.ayol ne hayali en fazla tesadüf olur tesadüfse de garip sen oğlana bir yükseldin o günden beri oğlan açıldı
Ve Ezgi elendi...
Ben dahil herkesin Son 5'e kalır dediği, başarılı, yetenekli ve sezonun ilk kaşığını alan Ezgi elendi.. Üzüldüm..
kerem-onur finaline doğru gidiyor gibiyiz aradan sürpriz emre çıkabilir gibiİlk 5 imde olan biriydi..
Üzüldüm yalan yok.. En azından, en kötü son 7 yada 8 görmeliydi bu kız...
Takım oyunlarında sıfır çeken Murat devam ediyor... Kaşık alan Ezgi elendi..
Şef son tabağına kadar şeftirrrr...Kaṣık alanı eleyen bir program görmemiṣtir MS tarihi
Yarın gel kahin olarak Dudu Peri'nin şatosundabence ezgi ya da semihi yollayabilir zaten semih sürekli kaybediyor vb. çöktü derler
Haftalardır istatistik sonuncusu olup takım oyunlarında 3'te 0 çeken Muratcan'ın olduğu potada, herkesin son 5'te olur dediği, sezonun ilk kaşığını büyük övgülerle alan Ezgi elendi...Kaṣık alanı eleyen bir program görmemiṣtir MS tarihi
%100 katılıyorum. İyi olmuş dediklerine de 6 veriyorlar, baya eksik var dediklerine de...Ama kesinlikle.. Söylemleri ve eylemleri bir değil Şeflerin.
Puanlamaları çok saçma...
Herşeyi güzel, bir sorun yok 6
Bayağı eksik var gene 6