TV8 MasterChef Türkiye - Program Yorumları

bence erim gayet kolay çok panik en yeteneksiz gibi içlerinde :X
Evet orası öyle ama çok üstüne Gidiyorlar. Geçen hafta Onurla vs atarken sürekli Erime birşey mi unuttun deyip durdular. Rakip takım kaptanı Kaan bile gülüyordu :F

Akın'ın elenmesine üzüldüm.

Fragmanda yarından itibaren yeni bir uygulamaya geçeceklerini söylediler. Merak ettim.

Vee yarın akşam "pizza nightttt" 🍕🍕🍕

Danilo şefin Muratcan'ın pizzasının kenarlarının kalınlığı ve sertliğine "Bunu motora tekerlek olarak taksan İtalya'ya gidersin" demesine koptum :F :F :F

@xemrexxx @The_Erinch @RüzgarGülü
@Angelica @Zeyno @Yakamoz-Asi

Fragmanda yarından itibaren yeni bir uygulamaya geçeceklerini söylediler. Merak ettim.

Vee yarın akşam "pizza nightttt" 🍕🍕🍕

Danilo şefin Muratcan'ın pizzasının kenarlarının kalınlığı ve sertliğine "Bunu motora tekerlek olarak taksan İtalya'ya gidersin" demesine koptum :F :F :F

Ben unutmuşum açmayı ya demek Akın elendi

• Üzücü
Reactions: Royal Highness

Veee yarın akşam "pizza nightttt" 🍕🍕🍕

Elemede 2. Türu izlemedim.

Lakin ezgiye çok iyi gidiyorsun en iyi sensin gibi birşey demelerinde Onur yutkundu gibi geldi bana. Bozuldum bende.

• Güldürdün
Elemede 2. Türu izlemedim.

Lakin ezgiye çok iyi gidiyorsun en iyi sensin gibi birşey demelerinde Onur yutkundu gibi geldi bana. Bozuldum bende.
Sen niye bozuluyorsun :F :F

Bak iyi ki hatırlattın, ilk turun sonundaki o olayı da yazacaktım unutmuşum.

Şefler Ezgi'yi ilk turun 1.si seçtikten sonra "Ezgi iyice gaza bastı ve yarışmaya ağırlığını koymaya başladı. Geçen hafta kaşık almıştı, bu haftadaki tabağı da bunu devam ettirdiğini gösteriyor." dedikten sonra Onur'un yüz ifadesi çok komik oldu :A:A:A

Çünkü bana göre Onur şu an Ezgi'yi en büyük ve en önemli rakibi olarak görüyor.

Ezgi'yi karakter olarak beğenmesem de tabakları gerçekten iyice güzel olmaya başladı. Hele 2 yıl sonra şeflerden ilk kez kaşık alan tabağı müthiş görünüyordu.

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
Sen niye bozuluyorsun :F :F

Bak iyi ki hatırlattın, ilk turun sonundaki o olayı da yazacaktım unutmuşum.

Şefler Ezgi'yi ilk turun 1.si seçtikten sonra "Ezgi iyice gaza bastı ve yarışmaya ağırlığını koymaya başladı. Geçen hafta da kaşık almıştı, bu haftadaki tabağı da bunu devam ettirdiğini gösteriyor." dedikten sonra Onur'un yüz ifadesi çok komik oldu :A:A:A

Çünkü bana göre Onur şu an Ezgi'yi en büyük ve en önemli rakibi olarak görüyor.

Ezgi'yi karakter olarak beğenmesem de tabakları gerçekten iyice güzel olmaya başladı. Hele 2 yıl sonra şeflerden ilk kez kaşık alan tabağı müthiş görünüyordu.
Bilmem niye bozuldum. Ezgi başarılı ama biraz fazla abartılıyor gibi gelse de kasık aldı sonuçta ama bu kelime diğerlerine ağır gelecek bir kelimeydi ki zaten Onur şekli değişti

Onurun o azmi hırsı kararlılığı belki eski beni gözler önüne getiriyor ondan olabilir. Şu an en çok Onuru izliyorum kendimi onun yerine koydum. Elenirse izlemem bile muhtemelen şimdilik böyle :D

Son 1 2 haftadır böyle oldu. Giderek daha da hırslaniyor çünkü. Birde diğer kişiler Onur çok iyi diye tuhaf bakıyor Şirin felan ona birşeyler diyor arkada deliriyorum. Çok kaptırmadim kendimi tabiki bu bir yarışma ama çok çabalıyor ve en çok isteyen o. Ezgiye helal olsun son haftalar çok iyi cidden beğeniyorum :)

• Aynen
bu kelime diğerlerine ağır gelecek bir kelimeydi ki zaten Onur şekli değişti
Evet şeflerin o sözleri diğer yarışmacılara biraz ağır gelebilecek tarzdaydı ama bence şefler diğer yarışmacıların da durumun farkına varıp gaza basmalarını istedikleri için bilinçli olarak öyle söylediler.

Onur haftalardır tüm tabak istatistiklerinde 1.'liğini devam ettiriyor. Bu da onun ne kadar başarılı ve yetenekli olduğunu gösteriyor. Ama bana göre bir tık fazla egolu ve kendini aşırı beğeniyor :D 1.seçilemediğinde çok bozuluyor ve bunu belli ediyor. Halbuki hayatta her zaman 1.olamayabilir insan. Bu akşam ilk turda 1.Ezgi, 2.Semih seçilince yüzü çok düştü.

Rekabet ve hırs tabi ki gerekiyor. Ama psikolojiyi etkileyecek düzeye çıkarmamalı ki kendisine negatif olarak yansımasın. Ki Onur zaten son 3'te olacak bence.

Beklenmedik bir sürpriz olmadığı sürece bana göre son 3'e Onur, Ezgi ve Kerem kalacak.

Son 5 dersen Şirin ve Semih'i de ekliyorum.

• Beğendim
Evet şeflerin o sözleri diğer yarışmacılara biraz ağır gelebilecek tarzdaydı ama bence şefler diğer yarışmacıların da durumun farkına varıp gaza basmalarını istedikleri için bilinçli olarak öyle söylediler.

Onur haftalardır tüm tabak istatistiklerinde 1.'liğini devam ettiriyor. Bu da onun ne kadar başarılı ve yetenekli olduğunu gösteriyor. Ama bana göre bir tık fazla egolu ve kendini aşırı beğeniyor :D 1.seçilemediğinde çok bozuluyor ve bunu belli ediyor. Halbuki hayatta her zaman 1.olamayabilir insan. Bu akşam ilk turda 1.Ezgi, 2.Semih seçilince yüzü çok düştü.

Rekabet ve hırs tabi ki gerekiyor. Ama psikolojiyi etkileyecek düzeye çıkarmamalı ki kendisine negatif olarak yansımasın. Ki Onur zaten son 3'te olacak bence.

Beklenmedik bir sürpriz olmadığı sürece bana göre son 3'e Onur, Ezgi ve Kerem kalacak.

Son 5 dersen Şirin ve Semih'i de ekliyorum.
Ego olmalı bence o kadar mutfak geçmişi var. Ego onun elenmesine sebep olur mu olur. Ama elenmek Onurun kariyerini bitirmez. :)

Şirin deyince son zamanlarda tabaktan çok gündemde kalmaya çalışıyor gibi geldi. Tabi herkesin kendi bakış açısı :D

Kerem iyi diğerleri de çok iyi ve zor

• Beğendim
Ego onun elenmesine sebep olur mu olur.
Çok doğru söylemişsin. Ben de tam bu konuda bir aksilik yaşamasına sebep olacak düzeyde olmamasına dikkat etmeli demiştim. Off sanki Onur gelip burayı okuyacak da tavsiye veriyorum adama :F:F
Şirin deyince son zamanlarda tabaktan çok gündemde kalmaya çalışıyor gibi geldi. Tabi herkesin kendi bakış açısı :D
Şirin'in son zamanlarda düşüşte olduğu çok bariz zaten. Ben de kendisini desteklemiyorum. Ama diğer yarışmacılara bakarak son 5'e kalır diye tahmin ediyorum. Ha ama Alper psikolojisini sağlam tutar ve pes etmezse Şirin'in yerine Alper son 5'te olur.

• Beğendim