🤣🤣Oda doğruOlmayan şeyi nasıl sorayım be meloo sen de yaniii evde kala kaldı küflendi
🤣🤣Oda doğruOlmayan şeyi nasıl sorayım be meloo sen de yaniii evde kala kaldı küflendi
Sen kendine bak be kokuşmuşşş. .ss
Olmayan şeyi nasıl sorayım be meloo sen de yaniii evde kala kaldı küflendi
🤣🤣Oda doğru
Aaa alicanın galbinin temizliği 😱 ben de bişi diyince böyle çıkıyor aynı ben @cookies @The_Erinch @Yakamoz-Asi @12.Adam @Dosi @Zeyno @Emre OzansoySen kendine bak be kokuşmuşşş. .ss
Ters totem yapıyor.Aaa alicanın galbinin temizliği 😱 ben de bişi diyince böyle çıkıyor aynı ben @cookies @The_Erinch @Yakamoz-Asi @12.Adam @Dosi @Zeyno @Emre Ozansoy
Olmayan bir şey temiz olamaz ne arasın sende kalp. .ssAaa alicanın galbinin temizliği 😱 ben de bişi diyince böyle çıkıyor aynı ben @cookies @The_Erinch @Yakamoz-Asi @12.Adam @Dosi @Zeyno @Emre Ozansoy
Dilara harika ya sjksddjksjkds. Herkesi teker teker delirtti. Kaybederlerse potaya gidecek ilk kişi belli. Daha sessiz bir yarışma için umarım son haftası olur.
Prenseslerini göndermezler.Şefler 2 gündür 2021 den 5 kişinin kalmasına takılıyor bu hafta biri gider gibi
Erenle hasan çok işe yaramıyor biri gidebilir bencePrenseslerini göndermezler.
Göze batmıyorlar kolay kolay gitmezler.Erenle hasan çok işe yaramıyor biri gidebilir bence
Elde harcanacak bir batu kaldı ; Esra da gitmez Dilara ve Cemre gerginliği varken 2 kadın yarışmacı kalmasını göze almazlarGöze batmıyorlar kolay kolay gitmezler.
Şu anda bir sürpriz olmaz ise Batuhan, Tolga ve Esra elenmesi en muhtemel isimler. Ondan sonra ağır toplar gitmeye başlar.Elde harcanacak bir batu kaldı ; Esra da gitmez Dilara ve Cemre gerginliği varken 2 kadın yarışmacı kalmasını göze almazlar
Bu hafta batu gitmezse eren ya da Dilara yolcu bence
Ayy senin ağzından ne güzel bal damlıyor öyle inşallah Allah söyletmiştir de Dilara elenirElde harcanacak bir batu kaldı ; Esra da gitmez Dilara ve Cemre gerginliği varken 2 kadın yarışmacı kalmasını göze almazlar
Bu hafta batu gitmezse eren ya da Dilara yolcu bence
Sergen, Dilara, eren şefler objektif olsa pek ağır top değillerŞu anda bir sürpriz olmaz ise Batuhan, Tolga ve Esra elenmesi en muhtemel isimler. Ondan sonra ağır toplar gitmeye başlar.
Kuz @serhatt haberciliğe başlamış 😱 @Angelica @Dosi @cookies @Carpe Diem @Emre Ozansoy @Yakamoz-Asi @The_Erinch @12.AdamAyy senin ağzından ne güzel bal damlıyor öyle inşallah Allah söyletmiştir de Dilara elenir
Başlasam Barış’ın yanına kendimi koyardım.
Aaa kız tarihteki ilk serhatın dizisini yapıyorlarmış fragmanı gördüm şimdi ben şok 😱Başlasam Barış’ın yanına kendimi koyardım.
Ne o?Aaa kız tarihteki ilk serhatın dizisini yapıyorlarmış fragmanı gördüm şimdi ben şok 😱
Kim ağır toplar 😂Şu anda bir sürpriz olmaz ise Batuhan, Tolga ve Esra elenmesi en muhtemel isimler. Ondan sonra ağır toplar gitmeye başlar.
Tamer Karadağli serhat diye dizi yaptı onu mu diyorsun 😂Aaa kız tarihteki ilk serhatın dizisini yapıyorlarmış fragmanı gördüm şimdi ben şok 😱