TV8 MasterChef Türkiye - Program Yorumları

Eray Sergen Tahsin sinir olduğm üçlü 2 dakika açtım sinirimi zıplattılar yemin ederim ya

Bu yarışmanın en sevdiğim özelliği Acun’un diğer yarışmalarında olan şeylerin olmamasıydı. Reytingler geçen sezon düştü diye mi bilmiyorum, yarışma tam bir Survivor oldu. Geçmiş sezonlarda yemek yapamayan potaya giderdi, bu sezon Sergen-Tahsin-Dilara önderliğindeki grubun istediği isimler potaya gidiyor. Kalanlar katiyen buna ses çıkarmıyor. Sergen ve Ayaz oyunu sabote ettiler, takımın kaybetmesini sağladılar. Kimse bu arkadaşları yazmadı, şefler uyarmadı. Orada Serhat veya onun gibi bir karakter olsa demediğini bırakmaz ikisini birden yazardı. Mehmet Şef direkt azarlardı. Konuşmalar, sohbetler, hareketler tam lise ortamına döndü.

Şeflere kaşık attıran birinciler ve ikinciler yok, onlar gelene kadar diğerleri hem ısındılar hem de yukarıda belirttiğim gibi gruplaştılar. Birinci ve finalist olmak avantajlı bir şey olmalıyken, gelinen noktada dezavantaja dönüştü. Bu sezon bu bölüm itibariyle neresinden tutsak elimizde kalıyor, hiç All-Star sezonu gibi değil. Umarım toparlarlar.

Herkes kendi sezonunu kolluyor denilen yerde kırmızının 4 sayısından 3 ünü Eray, tanya, Esra aldı

2018 den zaten kimse yok, 2019 ve 2022 de çöp gibi adamlar napsın

Reactions: 12.Adam
Herkes kendi sezonunu kolluyor denilen yerde kırmızının 4 sayısından 3 ünü Eray, tanya, Esra aldı

2018 den zaten kimse yok, 2019 ve 2022 de çöp gibi adamlar napsın
Şimdi açtım tv yi pastadan önce bir yemek yaptılar mı?