TV8 MasterChef Türkiye - Program Yorumları

hasan'ın kazanmasına çok sevindim. mavi takım bomba oluyor.
------

kırmızı takım fitne takımı oldu. burcu şeytan gibi, azize tutarsız, safanur dengesiz, hamza zaten yılan. bu grup çok karışır.
------

daha takım kurarken birbirlerine girdiler.

Son düzenleme:
favoriniz olmaya başladı mı? benim 1 hasan 2 sergen şeklinde.
Yeni üyemisin

Ben Emreyi tutuyorum

------

Oh oh afiyet olsun
İşte senden baklava @Angelica dan mantı @Zeyno dan börek @AteşBöceği inden kısır.. Yaşayıp gideceğiz artık 😁🤭😁🤭❣️
Eş dırdırı yok çocuk derdi yok yeme içme sınırsız öyle hayatı bulan evlenmez zaten abicim
@xemrexxx

instagram takipçi sayısı güncel

tunahan 232 bin
sergen 156.bin
hasan 45.6
emre 40.2
tahsin 33.2
milhan 27.9
burcu 23.3
hamza 22.2
eren 21.7
dilara 14.6
mert 14.6
ibrahim 13.6
safanur 6.7
şükrü, mustafa ve azize bulamadım.

hasan birinin yarışmamasını istedi. çok şaşırdım. 7 kişiyle yarışmak zor olacak. mert her şeyden kaçıyor. somer şefim doğru tesbit yapmış bununla ilgili. kaçak oynayarak olmaz demişti.
------

burcunun her gün 'ben biliyorum hepinize yardımcı olurum' demesinden çok sıkıldım. bu kızı çok egoist buluyorum. uzun sürede katlanacağız.
------

programı izlerken yine karnım acıktı. ben yemek alayım. 🙂

Son düzenleme:
mavi takım bu haftada kazanacak duruyor.

hasan'ın dün akşam tunahan ile sohbeti hoşuma gitti. tunahana 'arkadaşlarım olsa takımıma alırdım' demesi, burcu ve hamzadan tamamen koptuğunun sinyalini vermesi güzeldi. bu ikisinin tatlı atışmalarını seviyorum.🙂

emre gün geçtikçe uyuz bir hal alıyor. dilaraya dün akşam yükselmesi hoşuma gitmedi. dilara bir aslan olduğu için ağzının payını verdi tabiki.😉

bu akşamda mavi takım kazanabilir. dünya mutfağından deneyimli isimler var.

burcu toksiki hangi takımdaysa o takım kaybediyor. 8 yarışmanın 7sini kaybettiler.
kırmızı takım iflah olmaz bu hafta. haftaya dengelerin değişeceğini düşünüyorum.

O hangisi gızzz... bugün hülya ablamız varmış..ben dizi izlicem bu akşam. cuma gecesi netflixin dibine vurmam lazım
Bir hostes kız vardı adını bilmiyorum somer şefleri etkilemeye çalısıyordu adam zaten ordan birisiyle karısını aldatmıs
@xemrexxx

Kırgın Çiçekler izlemeye başladım tekrar her akşam
@denizz19

Reactions: denizz19