TV8 MasterChef Türkiye - Program Yorumları

yanlış bilgi paylaşmışsınız. Daniciğimin annesi rahatsızlandığı için programı yarıda bıraktı. bahsettiğiniz gibi bir durum olmadı. yanlış bilgi ile kafaları karıştırmayalım.
Merhabalar,
Öncelikle hoşgeldiniz foruma,
Konusu geçen yazı haber olmayıp @Çiğdem arkadaşımızın kendi aramızdaki esprisidir.
İyi Forumlar 👍

Merhabalar,
Öncelikle hoşgeldiniz foruma,
Konusu geçen yazı haber olmayıp @Çiğdem arkadaşımızın kendi aramızdaki esprisidir.
İyi Forumlar 👍

pardon o zaman. ben haber sandım. dalga geçilerek yazılmış birde. doğru değil diye bilgilendirmek istedim.

kim kimi destekliyor diye bakmaya gelmiştim aslında. kimi destekliyorsunuz. bu akşam pelin çıkar inşallah.
------

bu arada teşekkür ederim. hoş buldum. nazik karşılamanıza çok memnun oldum.

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
azize çok zor anlaşan bir isim. emre'nin tabiriyle dik kafalı.:D programa gelmesiyle ortalık karışacak. safanur elenmeyi hakedecek her şeyi yaptı.

fatma ablamın gitmesine çok üzüldüm. pozitif tavırlarıyla programa farklı bir hava katıyordu. hamza uğruna yazık ettiler. bu akşam yeni kaptanları ve yeni takımları merak ediyorum.
hasan ilk hafta tarih yazdı, bu hafta direkten döndü. bu akşam tekrar ortalığın canını okur diye düşünüyorum.
kameraların devamlı burcuyu çekmesi beni rahatsız ediyor. botokslarından mimiğide kalmamış kadının. tepkisinide anlayamıyorum. rahatsız olduğum en büyük yarışmacı burcu.