Ben dahil ettim ':Ben ne ara dahil oldum ya konuya
Ben dahil ettim ':Ben ne ara dahil oldum ya konuya
Nereden çıktı kız bu haber?
Kovulmamış. Hastaneye mi ne gitmiş, açıklama yapmış.
Acun'un bir doğru düzgün işi yok.Daniloyu kovmuşlar@xemrexxx @The_Erinch @12.Adam @Emre Ozansoy @slhttnmtl [U2SER=89425]@Mircan Saye[/USER]
Acun'un bir doğru düzgün işi yok.
Kovulmamış. Hastaneye mi ne gitmiş, açıklama yapmış.
Aaa ne bilim abicim 1 bölümü onsuz çekmişler bende kovuldu diye anlatıyorum işteNereden çıktı kız bu haber?
Kaynağın çok sağlammış
Allah iyiliğini versin emi senin 😁🤪😁
Merhabalar,yanlış bilgi paylaşmışsınız. Daniciğimin annesi rahatsızlandığı için programı yarıda bıraktı. bahsettiğiniz gibi bir durum olmadı. yanlış bilgi ile kafaları karıştırmayalım.
Merhabalar,
Öncelikle hoşgeldiniz foruma,
Konusu geçen yazı haber olmayıp @Çiğdem arkadaşımızın kendi aramızdaki esprisidir.
İyi Forumlar 👍
Giresunca mı yazdınGeçen sezonda Tanyaya az ilgi duymuştum sonradan olanlar oldu şimdide Japon Burcu şeytan burcu çıktı @The_ErinchNiye böyle oldu anlamadım walisona yardım edenle alakası yok acaba başka birimi Burcuyu kaçırıp yerinemi geçti@slhttnmtl @12.Adam @Cervantes @Emre Ozansoy @xemrexxx @Mircan Saye
Burcunun yerine başkası gelmiş bence kızı kaçırıp filmlerde gibiGiresunca mı yazdın
Nuri Alço muBurcunun yerine başkası gelmiş bence kızı kaçırıp filmlerde gibi
Şuan baklava yiyorlar bende ekranı yiyorum 🤤Geçen sezonda Tanyaya az ilgi duymuştum sonradan olanlar oldu şimdide Japon Burcu şeytan burcu çıktı @The_ErinchNiye böyle oldu anlamadım walisona yardım edenle alakası yok acaba başka birimi Burcuyu kaçırıp yerinemi geçti@slhttnmtl @12.Adam @Cervantes @Emre Ozansoy @xemrexxx @Mircan Saye
Orasını bilmemNuri Alço mu
Biz köyde çok yaparız 1 tepsi yapayım hemenŞuan baklava yiyorlar bende ekranı yiyorum 🤤
Kızz yapta yolla sevaptır 😁Orasını bilmem
------
Biz köyde çok yaparız 1 tepsi yapayım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?